Προς το περιεχόμενο

Μάλλον κόλλησα ιο

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξαφνικά σήμερα διαπίστωσα ότι το norton απουσιάζει από την γραμμη εκκίνησης. Το ενεργοποίησα αλλά δεν ενεργοποιείται η επιλογή auto-protect και email scanning. Μήπως γνωρίζει κάποιος τα συμπτώματα αυτά:

Kane prota ena live update.

Kai an den ginei tipota peta to giati einai gia petama kai vale to NOD32.

Δημοσ.
Ξαφνικά σήμερα διαπίστωσα ότι το norton απουσιάζει από την γραμμη εκκίνησης. Το ενεργοποίησα αλλά δεν ενεργοποιείται η επιλογή auto-protect και email scanning. Μήπως γνωρίζει κάποιος τα συμπτώματα αυτά:

Συνήθως το παρουσιάζει όταν το εγκαθιστάς για πρώτη φορά.

Δημοσ.

asxeto file alla an einai auto to pragmatiko sou onoma kalitera na to allaxeis. Den xereis kamia fora se ti anomalous mporei na peseis.

Δημοσ.

Εγώ το έχω πάθει 2 φορές αυτό το πράγμα με το Νορτον και όχι από ιό!! Απλώς ο Νόρτονας κολλάει και δε σε αφήνει να ενεργοποιήσεις το email scanning και μετά και το protection, οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις (αν τα καταφέρεις γιατί εμένα το Internet security με παίδεψε πάρα πολύ) είναι να το βγάλεις και (σε περίπτωση που θέλεις ακόμα Νορτον) να το ξαναβάλεις...Βέβαια δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις μερικά άλλα Antivirus.....

Δημοσ.
Αν βγάλει το Norton, μόνο με format θα μπορέσει να βάλει άλλο...

Μπα....μην το λες...το θέμα έιναι να το βγάλει....αν τα καταφέρει δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλει άλλο.. το τι είχα τραβήξει εγώ για να το βγάλω όμως δείτε εδώ... http://greek-torrents.com/vbulletin/showthread.php?t=2353

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...