Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια Ghost boot floppy disk..help

k_w_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εγκατεστημενο το Ghost 9.0 αλλα δεν μπορω να βρω το tool για την δημιουργια δισκετας ghost!!

Μπορει να καποιος να με βοηθησει please...?

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο Ghost 9.0 αφού τα πάντα πλέον γίνονται από το cd. Πολλοί υπολογιστές σήμερα δεν έχουν floppy.

Μπορείς βέβαια να πάρεις image σε cd ή dvd και να το κάνεις bootable ή χρησιμοποίησε το Ghost 2003 που και αυτό υποστηρίζει NTFS partitions και φτιάχεις δισκέτες.

Δημοσ.

Απάντηση απο άλλο forum που έγινε ή ίδια ερώτηση πριν λίγο καιρό.

Message #: 452218

From: DaffyDick

Sent: 3/4/2005 11:19 AM

A. Ghost 9.0 doesn't have such an animal in it. Everything is done on CDs.

That's why I decided to keep my Ghost 2003 DOS boot disks. This is one time that I really felt that, "If it ain't broke, don't fix it!" applied.

Ghost 9.0 does allow cloning from one HD to another to be done within Windows.

It looks like Norton is jumping on the bandwagon early on with newer computers not having a floppy drive. They must be assuming that since computers won't have a floppy drove, why bother to include anything in Ghost that utilizes one?

Dick

Δημοσ.
Εχω εγκατεστημενο το Ghost 9.0 αλλα δεν μπορω να βρω το tool για την δημιουργια δισκετας ghost!!

Μπορει να καποιος να με βοηθησει please...?

Αν δεν εχεις το Symantec recovery cd σου ειναι αχρηστο το ghost9 .Δεν θα μπορεις να κανεις επαναφορα χωρις αυτο.

Δημοσ.
Αν δεν εχεις το Symantec recovery cd σου ειναι αχρηστο το ghost9 .Δεν θα μπορεις να κανεις επαναφορα χωρις αυτο.

Το εχω απλα για δισκετα boot ρωταω!

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο φιλος dktos δεν υπαρχει bootdisk αλλα bootcd γαι το ghost 9 .Αυτο ειναι το recovery cd που σου ειπα και ειπες οτι το εχεις.Ειναι πανω απο 400ΜΒ. :???: :???:

Δημοσ.
Τουλαχιστον αν υπαρχει απο προηγουμενη εκδοση του ghost?

Με επιδυλαξη αλλα δεν νομιζω να δουλευει αν εχεις παρει το image με την εκδοση 9. Αλλα γιατι τοσο επιμονη σε δισκετα και οχι με το cd ???:-| :-| :-|

Δημοσ.

Sto fakelo pou to exeis egatastisei psakse na breis to arxeio ghost.exe einai peripou 1mb.antegrapse to se mia disketa mono tou.ftiakse meta alli mia disketa pou na bootarei.an exeis winxp bale mia adeia disketa sto drive dialekse format kai epilekse tin epilogi Create an ms-dos start-up disk.

Meta boutareis kai meta bazeis tin alli disketa kai trexeis to ghost.

• Members
Δημοσ.

Ερώτηση: Έχω το setup του Norton Ghost 9. Υπάρχει κανένας τρόπος να φτιάξω κάπως το boot CD ή πρέπει να ψάξω να το βρω μόνο του και να το κατεβάσω; Αλήθεια, πόσα ΜΒ είναι;

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...