christos1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα στην παρέα! Θέλω να κάνω μετατροπή αρχεία (avi, mpeg, mov,) κ.τ.λ. σε DVD με το (WinAVI Video Converter v6.3), και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει της ρυθμίσεις για να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα μετατροπής DVD. Στο Advanced Encoder Options στης επιλογές DVD και Encode δεν έχω ρυθμίσει τίποτα είναι Default. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα σε DVD. Ευχαριστώ.
kleidokratwr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 xm apo prosopikh peira me paaara polous video converters , peta tous kai pare kanena pragmatika epagelmatiko tool.. px ulead video studio..
christos1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 xm apo prosopikh peira me paaara polous video converters , peta tous kai pare kanena pragmatika epagelmatiko tool.. px ulead video studio.. Γεια σου φίλε! Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δεν θέλω να μπλέξω με επαγγελματικά προγράμματα τα οποία θα είναι και πολύπλοκα στην χρήση τους. Ενδιαφέρομαι για κάτι ποιο απλό στην χρήση του όπως το (WinAVI Video Converter v6.3), το οποίο από ότι έχω διαβάσει είναι ένα καλό πρόγραμμα. Αν κάποιος γνωρίζει για το παραπάνω πρόγραμμα παρακαλώ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
accipio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα και τώρα δεν το έχω εγκατεστημένο. Θυμάμαι όμως ότι σε κάποια απ'τις καρτέλες που αναφέρεις έχει επιλογή για quality ή για speed. Εσύ φυσικά επιλέγεις το 1ο. Επίσης, εφόσον ξέρεις τα χαρακτηριστικά του avi που μετατρέπεις, επίλεξέ τα στο πρόγραμμα (π.χ. 25fps, Pal system, 16:9 aspect ratio), αλλιώς άφησε τις default ρυθμίσεις. Να ξέρεις όμως ότι με το Winavi δεν θα πάρεις την καλύτερη ποιότητα που μπορείς. Βέβαια, αν δε σε πειράζει αυτό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
lallasgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 To xrisimopoiw poly kairo to programma kai den nomizw oti tha deis idiaiteres diafores pyrazontas tis rythmiseis...Kalo einai na baleis tis High rythmiseis gia poiotita eikonas kai ixou alla sou lew oti den tha deis kai treles diafores apo na tis afiseis opws tis exei to programma.... To mono pou exw na sou pw (gia tin periptwsi pou den to 3ereis) an theleis to teliko avi na exei kai subs tote mesa ston fakelo apo ton opoio trabietai to avi gia na ginei dvd na exeis tous subs me akribws to idio onoma me to avi.... P.X. movie.avi kai movie.srt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.