gtsekegal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα,προσπαθώντας να περάσω ξανά τα windows 98 μέσω του recovery cd της HP,μια διαδικασία την οποία την έχω κάνει επανηλημένα στο παρελθόν,έχω ένα πρόβλημα :ενώ επιλέγω στα regional setting στη αρχή της εγκατάστασης => greek code page 737 και => greek Όταν τελειώνει η εγκατάσταση και μπένω στο περιβάλλον των windows δεν μου εμφανίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες. Και στον πίνακα ελέγχου στα regional setting μου δείχνει σαν χώρα την Αγγλία ενώ εγώ στην αρχή της εγκατάστασης είχα επιλέξει την Ελλάδα. Κάνοντας εκ νέου την αλλαγή της χώρας σε Greece το πρόβλημα δεν επιλύεται. Καμμία ιδέα;
HamerZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Το cd που έχεις είναι με τα αγγλικά windows ή τα ελληνικά; Αν είναι η αγγλική, θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογείου και να προσθέσεις την Ελληνική
gerontas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Κάποια recovery cd της HP (θυμάμαι τα Vectra P-III) με Win 98se είχαν την εξής ιδιομορφία: Στην αρχική εγκατάσταση, αγνοούσαν τον ορισμό των regional settings (όπως αγνοούσαν και τους drivers κάποιων συσκευών). Εγκαθιστούσαν εντούτοις ένα αντίγραφο των αρχείων της εγκατάστασης κάτω από τον φάκελο των Win (ίσως στο C:\windows\options\cabs ή στο ...\ebd, πάνε κάμποσα χρόνια...). Μετά την πρώτη προβληματική εγκατάσταση, τρέχαμε καπάκι άλλη μία μέσα από τα Win (Start ->Run -> ... Setup) και το πρόβλημα λυνόταν. Σε κάποιο HP φίλου -πιό πρόσφατα-, δεν βρήκα τα αντιγραμένα αρχεία. Δεν τόψαξα περισσότερο, μπορεί να ήταν και option της αρχικής εγκατάστασης, αντέγραψα μόνος μου τους φακέλους, σε ένα folder του C:\ και το κόλπο έπιασε. Καλή τύχη.
gtsekegal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Το cd που έχεις είναι με τα αγγλικά windows ή τα ελληνικά; Αν είναι η αγγλική' date=' θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογείου και να προσθέσεις την Ελληνική[/quote'] Το cd είναι στα αγγλικά,αλλά εγώ προβληματίζομαι γιατί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχα περάσει στο συγκεκριμένο υπολογιστή το λειτουργικό. Οταν τελειώσει η εγκατάσταση στον πίνακα ελέγχου δεν υπάρχουν οι ρυμθίσεις για τα ελληνικά που είχα κάνει στην αρχή της εγκατάστασης. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημε σε HP Omnibook XE3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.