Antonisk2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα. Λοιπόν, έχω το αυτό το πρόγραμμα και κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Ξέρει κανείς τι είναι;
Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Εγώ πάντως που το δοκίμασα δεν έμεινα και πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το Spyware Doctor είναι πολύ καλύτερο.
elteo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Χρειάζεται συνδιασμός, γιατί αυτά που μου βρίσκει της Lavasoft δεν τα βρίσκει το Doctor και αυτά που βρίσκει το Doctor δεν τα βρίσκει το Spybot. Eχω 4 στο μηχάνημα.
Antonisk2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! elteo το ξέρω ότι είναι κάποιο spyware! Το θέμα είναι πως το αφαιρώ;
Mafia_Omerta Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 αφού σου γράφει ρε φίλε πως έχει μπλοκαριστεί. Has been blocked
Antonisk2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Το διάβασα τι λέει, μόνο που εγώ θέλω να το αφαιρέσω τελείως.
HaPagan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Αυτό το μήνυμα το εμφανίζει και σε μένα . Παρόλο που το έχω κάνει blocked μου το εμφανίζει σε κάθε εκκίνηση του υπολογιστή το οποίο σημαίνει ότι το spyware δεν έχει αφαιρεθεί επιτυχώς.
Theodore Tsi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 bale k kana allo anti-spyware...... pote 1 den einai arketo.... a k kane k kana update se periptwsi pou den exeis kanei....
EKTELESTES Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 to spyware doctor einai gia klammata pantws. alla nai, vale 2-3 na dokimaseis, alla se kathe periptwsh ase mesa ths microsoft giati einai to mono pou mou vrhke 1 spyware ston internet explorer ( 5 lepta ton anoiksa na kanw ena update sta xp k kollhse spyware h mlkia , opera k pali operaa! ) pou me eixe trelanei! to sygkekrimeno spyware pou les de to vriske oute to spyware doctor ( to opoio anaferei polla ok progs ws spywayre, gi auto peta to) , oute to ad-aware, oute to spybot! exw krathsei ad-aware k microsoft pleon.
megasig Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Ego tha elega: disable system restore->full scan me M$Antispy -> reboot ->kai en to thes enable system restore. Elpizo na to kefortotheis
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δεν είναι spyware, το πρόγραμμα εντοπίζει τυχόν αλλαγές που γίνονται στον internet explorer και έχεις καθορίσει (ή κάποιο άλλο πρόγραμμα προσπαθεί να καθορίσει και αυτό είναι ίσως κακόβουλο), σαν προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, αυτή που λέει εκεί (http://lookfor...). To πρόγραμμα έχει επίσης ''Restore iexplorer'' για να επαναφέρει όλες τις αρχικές εργαστασιακές ρυθμίσεις του ΙΕ. Το ίδιο παράθυρο πετάει όταν γίνεται αλλαγή στο ''home page'' για παράδειγμα, ή όταν κάποιο πρόγραμμα άγνωστο προσπαθεί να μπει στην εκκίνηση του συστήματος.
GothicCrusader Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 just fyi giant antispyware Κατά τη γνώμη μου το μόνο antispyware που μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνο του. Βέβαια δεν είναι τσαμπέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.