Προς το περιεχόμενο

Αγορά 1GB mp3 player

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το βράδυ ελπίζω να βρω χρόνο να ασχοληθώ εκτενώς μαζί του

Αν μπορείς να μας πεις εντυπώσεις από το slider, την μπαταρία καθώς και για την απόδοση του ραδιοφώνου plz! :D

στην ελλάδα μπορεί κανείς να το βρεί στα ακόλουθα καταστήματα (τιμή κυμαίνεται 270-300 ευρώ):

και από Αγγλία 250 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ευχαριστώ για τις ευχές και τις ανταποδίδω σε όλους τους κατόχους (παλιούς και νέους) mp3 player :)

Πολύ σύντομα, μερικά σχόλια:

* Το slider έχει πολύ καλή αίσθηση, συνήθως καταφέρνω να το σταματήσω ακριβώς εκεί που θέλω. Ακόμη κι αν κάποιος δεν θέλει να το χρησιμοποιεί, οι άκρες του λειτουργούν ως τυπικά πλήκτρα Πάνω / Κάτω.

* Η μπαταρία μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή, όπως έχω διαβάσει σε κάθε review. Δεν έχω μετρήσει ώρες, περιμένω να αποφορτιστεί πλήρως και μετά τη νέα φόρτιση θα χρονομετρήσω πόσο διαρκεί.

Ορισμένα χτυπητά αρνητικά του H10:

* Η υποδοχή για το καλώδιο USB καλύπτεται από ένα μικρό λαστιχιένο κομμάτι. Δυστυχώς, αυτό αφαιρείται τελείως από τη συσκευή (δηλαδή, όταν το βγάζετε δεν κρέμεται από τη συσκευή με κάποιο τρόπο), πράγμα που σημαίνει πως η πιθανότητα να το χάσετε είναι τεράστια. Στη συσκευασία υπάρχει και εφεδρικό βέβαια, αλλά και πάλι σχεδιαστικά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.

* Το ραδιόφωνο αποδίδει αρκετά καλά (την Τρίτη θα το δοκιμάσω στον Πειραιά - εδώ που βρίσκομαι τώρα ούτως ή αλλως το ραδιοφωνικό σήμα είναι πολύ ασθενές). Όμως, η αποθήκευση σταθμών είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Το H10 έχει 20 μνήμες - ως εδώ καλά. Αν πατήσετε το πλήκτρο αποθήκευσης σταθμού, δεν σας ρωτάει σε ποια θέση επιθυμείτε να γίνει η αποθήκευση - το αποθηκεύει στην 1η ελεύθερη θέση. Αν όμως, από περιέργεια (όπως έκανα εγώ), χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης εύρεσης σταθμών, τότε το H10 θα εντοπίσει 20 σταθμούς και θα τους αποθηκεύσει στις θέσεις αυτές. Έπειτα, αν πάτε να αποθηκεύσετε έναν άλλο σταθμό της αρεσκείας σας, θα πάρετε το υπέροχο μήνυμα "Ανεπαρκής μνήμη" (ή κάπως έτσι). Σημειώστε ότι μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τρόπο να διαγράψω από τη μνήμη ένα σταθμό. Ελπίζω ένα firmware update να σώσει την κατάσταση.

3) Αν δεν μεταφέρετε μουσικά αρχεία μέσω του iRiver plus αλλά με copy / paste μέσω του Windows Explorer, τότε αυτά ΔΕΝ θα αναγνωρίζονται στην κατηγορία Music από το H10. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να εκτελείτε λειτουργίες όπως Repeat Track, Shuffle κλπ. για τα αρχεία αυτά. Τα αρχεία είναι προσβάσιμα μόνο μέσω του μενού Browser.

4) Κατά την αναπαραγωγή ενός mp3 δεν έχετε άμεση δυνατότητα αλλαγής mode (Repeat All, Repeat Track, Shuffle κλπ.). Πρέπει να πάτε στο αρχικό μενού -> Ρυθμίσεις -> Ήχος -> Λειτουργία αναπ

αραγωγής.

Αυτά τα 4 είναι όλα τα αρνητικά που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής. Θα περάσω αρκετές ώρες ακόμη με τη συσκευή, πριν αναφέρω μια ολοκληρωμένη γνώμη (με θετικά και αρνητικά :))

• 2 μήνες μετά...

Το κακό με τα noname είναι ότι συνήθως δεν έχουν εγγύηση και αν σου χαλάσουν τη #%@#$@!@$ες ! :)

Οπότε προσοχή, πάντα εγγύηση, ήδη μου' χει χαλάσει και τα κλαίω τα λεφτά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...