androu Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Εχω πάρει πάρα πολά και απο τα 2. Κάποια στιγμή είχα σταματήσει τα Intenso γιατί το 708 μου (Plextor) δεν τα έγγραφε... Θεωρώ ότι και τα 2 είναι ίδιας ποιότητας. Εχουν παρόμοια επίστρωση ,.... Φυσικά υπερτερούν τα tdk + verbatim καθώς και τα plextor (αλλά τα βρίσκεις πολύ σπάνια). Ωστόσο για την τιμή τους .. είναι αρκετά καλά. Εγώ πήρα cd imation την περασμένη βδομάδα τα είχε προσφορά το MAKRO 21 ευρά τα 125 (καλή τιμή δεν είναι??) Τα dvd(+-R) imation .. μου φαίνονται λίγο καλύτερα από τα Intenso δεν ξέρω γιατί .. έτσι έχω την εντύπωση.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Από INTENSO είχα δοκιμάσει τα μαύρα(στην επιφάνεια εγγραφής) και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
androu Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 πώς λέγονται αυτά? Που τα βρίσκεις?? Δεν εχω πετύχει εδώ τέτοια.. Κάτι smartbuy μάυρα μόνο.. και ήταν πολύ καλα.. αλλά δεν τα ξαναβρήκα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Είναι για.."Music Only"!:razz: 80min.Tο είχα βρει στο Πλαίσιο,αλλά πρόσφατα πήγα και δεν είχαν.
giorgos th. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 no problem.exo parei ksero go poses 50ades intenso kai einai ok.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Εχει φέρει μαύρα το Πλαίσιο, μάρκας EMTEC.
TSOPK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Τα Intenso τα ειχα δοκιμασει και εγω. Καλα ηταν, δεν ειχε καει κανενα και ολα επαιζαν μια χαρα. Τα παρατησα ομως (χωρις λογο) και τωρα εχω τα TDK.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Είναι για.."Music Only"!:razz: 80min.Tο είχα βρει στο Πλαίσιο,αλλά πρόσφατα πήγα και δεν είχαν. Τα ιδια δισκακια ειχα παρει και γω απο Πλαισιο , με την μαυρη επιφανεια απο την κατω πλευρα (οπως τα παλια original cd του playstation). Δεν ειναι μονο για music αλλα ειναι optimized για video , data κλπ.
Gary_Kokkin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δεν πάιζει σημασία η μάρκα ,όσο το εργοστάσιο και το χημικό υλικό κατασκευής και αν είναι A' διαλογής προιόν http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=52102&highlight=intenso+CDR http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=61507&highlight=intenso+CDR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.