Προς το περιεχόμενο

Tι γνώμη έχετε για CD-R Imation & Intenso

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πάρει πάρα πολά και απο τα 2.

Κάποια στιγμή είχα σταματήσει τα Intenso γιατί το 708 μου (Plextor) δεν τα έγγραφε... Θεωρώ ότι και τα 2 είναι ίδιας ποιότητας. Εχουν παρόμοια επίστρωση ,....

Φυσικά υπερτερούν τα tdk + verbatim καθώς και τα plextor (αλλά τα βρίσκεις πολύ σπάνια). Ωστόσο για την τιμή τους .. είναι αρκετά καλά.

Εγώ πήρα cd imation την περασμένη βδομάδα τα είχε προσφορά το MAKRO 21 ευρά τα 125 (καλή τιμή δεν είναι??)

Τα dvd(+-R) imation .. μου φαίνονται λίγο καλύτερα από τα Intenso δεν ξέρω γιατί .. έτσι έχω την εντύπωση.

Δημοσ.

πώς λέγονται αυτά? Που τα βρίσκεις?? Δεν εχω πετύχει εδώ τέτοια.. :( Κάτι smartbuy μάυρα μόνο.. και ήταν πολύ καλα.. αλλά δεν τα ξαναβρήκα...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα Intenso τα ειχα δοκιμασει και εγω. Καλα ηταν, δεν ειχε καει κανενα και ολα επαιζαν μια χαρα. Τα παρατησα ομως (χωρις λογο) και τωρα εχω τα TDK.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Είναι για.."Music Only"!:razz: 80min.Tο είχα βρει στο Πλαίσιο,αλλά πρόσφατα πήγα και δεν είχαν.

Τα ιδια δισκακια ειχα παρει και γω απο Πλαισιο , με την μαυρη επιφανεια απο την κατω πλευρα (οπως τα παλια original cd του playstation). Δεν ειναι μονο για music αλλα ειναι optimized για video , data κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...