iagouaros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 'Εχει μια εβδομάδα που βγήκε το παραπάνω παιχνίδι, δεν το έπαιξε κανείς για να μας πει εντυπώσεις; Πάντως οι κριτικές είναι πολύ καλές. http://www.gamespot.com/pc/action/brothersinarms/index.html
sarisn Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Το έχω εδώ και μερικές μέρες είναι αρκετά καλό, πιο ρεαλιστικό συγκριτικά με το Call of duty, δηλ. τα όπλα κουνιούνται μόνο και μόνο που σημαδεύεις κάποιον, κοινώς πιο δύσκολο aim αλλά το συνηθίζεις. Τα όπλα είναι ακριβώς τα ίδια με το CoD όσο το έχω παίξει τουλάχιστον, λογικό βέβαια αφού διαδραματίζεται την ίδια εποχή και είσαι Αμερικάνος ;-). Το μεγάλο ατού πιστεύω του παιχνιδιού (και αυτό που μ' αρέσει περισσότερο προσωπικά) είναι ότι μπορείς να δίνεις εντολές στα μέλη της ομάδας σου και να τους λες πχ. κάνε ντου και φάτους όλους (βέβαια υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πεθάνει αν του το πεις αυτό lol ειδικά αν είναι πολλοί οι εχθροί) ή πήγαινε και κάτσε στην τάδε γωνία και κάλυψέ με για να τους φάω εγώ! Tο ΑΙ είναι επίσης αρκετά καλό καθώς οι εχθροί δεν κάθονται σαν sitting ducks για να τους φας αλλά κρύβονται πίσω από τοίχους, φράχτες ή ακόμα αλλάζουν και θέσεις αν δουν ότι τους πυροβολάς ή ότι έχουν disadvantage! Ένα άλλο που θα ήθελα να πω είναι ότι όσο πιο πολύ πιέζεις τον εχθρό τόσο πιο πολύ αυτός "κλείνεται στο καβούκι του". Τί εννοώ? Πολύ απλά ότι κάθε φορά που θα συναντάτε κάποιον εχθρό, εμφανίζεται πάνω από το κεφάλι του ένας κόκκινος κύκλος ο οποίος όσο περισσότερο πλησιάζετε κοντά του και τον πυροβολάτε τόσο αρχίζει και γίνεται γκρι, με αποτέλεσμα και καλά να νιώθει supressed (έτσι το λέει in-game) και να μένει κρυμμένος μέχρι να "αισθανθεί" ότι δεν διατρέχει πια κίνδυνο!! Σε γενικές γραμμές το παιχνιδάκι είναι πολύ ψαγμένο και περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να σε καθηλώσουν και να μην ξεκολλάς εύκολα. Από απαιτήσεις, εγώ με GeForce FX 5700, Ρ4 3.0 GHz Northwood, 1 GB ram, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (φυσικά έχω τις περισσότερες ρυθμίσεις στο medium-low). Για τους έχοντες καλύτερη κάρτα γραφικών φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η Ubisoft έκανε πάλι το θαύμα της 8).
GrafeioTeleton Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Ωραιο παιχνιδι.Ιδιο σχεδον με call of duty.Το επαιξα μεχρι την πρωτη πιστα και μου αρεσε πραγματικα.Βεβαια εκανα βλακεια και κατεβασα μια εκδοση 750mb και εχει χαλια γραφικα.......Aλλα θα το συνεχισω γιατι το scenario ειναι κουρυφαιο.
sarisn Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 750 MB???? Μα καλά που την βρήκες αυτή την έκδοση??? Η δικιά μου ήταν 4.50 GB περίπου!!!!!
pseira Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Εγω δεν ενθουσιάστηκα...Καλό αλλά μονότονο. Όλο παρόμοιες πίστες με πράσινο και γκρι να κυριαρχούν...Τα γραφικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , εξάλλου βασίζοντια στη μηχανή του Unreal η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ κάνει παπάδες...
The Crow Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Όντως βαρετό game και γιατί έχω την εντύπωση ότι τελειώνει πολύ γρήγορα!;
pseira Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 to teliwses? egw to paratisa uninstall ......bare8ika.....
The Punisher Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Poli kalo paixnidi vevaia tora paizo Act of War ola ta lefta.
Paliouras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Posa akoma me B pagosmio hmarton den emeine kai kanas germanos to xeftulhsan to thema
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 xserete kanena pexnidi polemou alla na anaferete sti sixroni epoxi ? ante perimeno pos kai pos to battlefield 2 pou tha anaferete sto mellon .
nzeppos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Κάθομαι και λιώνω το παιχνίδι τώρα (παράλληλα με άλλα fps) και θέλω κι εγώ να πω τη γνώμη μου. Είναι αλήθεια ότι πριν το πρώτο Medal Of Honor δεν υπήρχαν και πολλά αξιόλογα ww2 fps (άντε το castle wolfenstein, που κι αυτό ήταν λίγο ξεκάρφωτο με τα τέρατα και τους σκελετούς). Από τότε έχει γεμίσει ο τόπος, τόσο με πρωτότυπα ww2 fps όσο και με expansions, ακόμα και στις κονσόλες έχουν βγει πολλά από αυτά και μάλιστα με εντελώς διαφορετικές πίστες (αν κι έχουν το ίδιο όνομα). Από κει και πέρα είναι θέμα του καθενός τι γουστάρει. Εγώ για παράδειγμα βάζω πάνω απ'όλα την ρεαλιστικότητα, την ιστορική ακρίβεια και το σενάριο. Καλό το Unreal 2, φοβερό το UT2004 αλλά πού να συγκριθούν με ένα CoD United Offensive που γίνεται χαμός? Σε βάζει μέσα στο κλίμα πιο πολύ από τα πίου-πίου των άλλων βρε παιδί μου. Ποιά πίστα future fps (ακόμα και του ανυπέρβλητου Deus Ex) θα συγκριθεί με την απόβαση στην Omaha Beach του ΜοΗ (τρελή αντιγραφή από το Prv Ryan ε?) Υπό αυτή την έννοια το Brothers In Arms είναι πραγματικά καταπληκτικό παιχνίδι. Σκεφτείτε ότι οι πίστες στη Γαλλία είναι φτιαγμένες με βάση τις πραγματικές τοποθεσίες και οι αποστολές είναι πραγματικές (αυτό είχε γίνει και στο πρώτο Call Of Duty και θυμάμαι που είχα εντυπωσιαστεί όταν είχα δώσει μια φοβερή μάχη σε μια γέφυρα και 2 μέρες αργότερα έτυχε να δω ένα ντοκυμαντέρ στην TV για αυτή ακριβώς τη μάχη, η πιστότητα ήταν εκπληκτική, είναι εμπειρία αυτό το πράγμα). Τα γραφικά του B.I.A. όντως θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αν σκεφτούμε ότι βασίζονται στη μηχανή του Unreal, αλλά με βάση την πιστότητα είναι λογικό να κυριαρχούν γήινα χρώματα (σαν κριτικός τέχνης ακούγομαι, ντροπή μου!) και όχι τα "παλαβά" φοβερά textures του UT2004, του Doom3 ή του Riddick. Πολύ καλό gameplay, τέτοια δυσκολία στο σημάδι με το M1 και το Thompson δεν είναι συνηθισμένη σε fps. Όμως έχω κάποιες ενστάσεις για μικροbugs του παιχνιδιού που έχω εντοπίσει καθώς επίσης και για το AI των στρατιωτών της ομάδας μου, που είναι μεν αρκετά εξελιγμένο αλλά πολλές φορές μου έρχεται να αναφωνήσω "Μα τι κάνετε ρε κριάρια???". Μάλλον θετικό το ότι δεν υπάρχει quicksave, αλλά φανταστείτε στο authentic level τι θα γίνεται που δεν έχει ούτε checkpoints, ούτε icons! Το καλύτερο ever πάντως, που θα αργήσει πολύ να ξεπεραστεί (δυστυχώς) είναι το Operation Flashpoint, μακράν ό,τι πιο ρεαλιστικό (και όχι μόνο) υπάρχει σε fps.
pseira Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Τι να την κανω την πιστότητα, οταν πρέπει να ξέρω όλες τις μάχες του WW2? Ας βάζανε τις αποστολές που είχε στη σειρά Band of Brothers
iagouaros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 nzeppos μαζί σου, χτες ξεκίνησα το παιχνίδι και είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτά που λες.
nzeppos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Τι να την κανω την πιστότητα, οταν πρέπει να ξέρω όλες τις μάχες του WW2?Ας βάζανε τις αποστολές που είχε στη σειρά Band of Brothers Μπράβο, αυτή είναι μια καλή ιδέα και μου θύμισες ότι πρέπει να πάω να νοικιάσω σήμερα όλα τα Band Of Brothers και να τα γράψω! Επίσης να τελειώσω το ρημάδι το HalfLife2 που τελειωμό δεν έχει για να αφοσιωθώ στα Brothers In Arms, MoHPA και Project Snowblind (και βγαίνει και το Splinter Cell το 3! Θέλω ένα trainer για άπειρο χρόνοοοοοο!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.