Erunildo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Ηρθε ο καιρος να παρω και εγω ενα τετοιο μηχανακι... Τα λεφτα που θελω να ξοδεψω ειναι κοντα στο 60-70 ευρω. Υπαρχει σε αυτη την τιμη καποιο που να ξεχωριζει ή σε τετοιες τιμες ολα ειναι το ιδιο? Cya...
VasKag Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 αμα κανεις μια αναζητση πανω στο θεμα θα βρεις αρκετα πραγματα. αν θες τη γνωμη μου, επειδη ειχα και εγω την ιδια απορια, πριν απο 1 χρονο, θα προτεινα τo bluesky που δινει το carefour. για τα λεφτα του ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικο. παιζει σχεδον τα παντα (εκτος divx), ειτε ειναι σε φακελους/υποφακελους, ειτε ειναι χυμα. και προπαντως δεν κανει διακρισεις στα dvd(+)(-)r. επισης και για τα lg εχω ακουσει καλα λογια. για τα λεφτα που αναφερεις παντα.
qspock Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Bluesky προτεινω κι εγ, πλεον εχει μονο 39€. Το μονο που δεν εχει ειναι Time remaining.
panasonic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 στο digitalo (http://www.digitalo.gr) έχει ένα με 64 ευρώ που παίζει και divx! άψογο σε εικόνα το bluesky λίγο θορυβώδες όμως με copy διασκάκια..
giorgos th. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 giati den dineis kamia 80aria euros na pareis ena Sony na kathariseis?
skyline_gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Yamada mx 105 50 ευρώ απο pixmania το έχει κανένας και αν ναι ποιές είναι οι εντυπώσεις του απο το συγκεκριμένο divx player; Ήθελα να πάρω το 6700 αλλα μας τελείωσε :'( Έχει κανείς να προτείνει κάποιο άλλο;
panasonic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 πάντως με 39 ευρώ το bluesky είναι άριστη αγορά!
dkatsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μια δυνατότητα που καλό είναι να έχουν είναι το να εμφανίζουν Ελληνικούς υπότιτλους απο ξεχωριστό αρχείο. Από ότι ξέρω αυτό γίνεται με αναβάθμιση του firmware. Γίνεται στο blusky; To Yamaha 105 είναι καινούργιο και δεν έχω δει να κυκλοφορεί κάτι.
qspock Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μια δυνατότητα που καλό είναι να έχουν είναι το να εμφανίζουν Ελληνικούς υπότιτλους απο ξεχωριστό αρχείο. Από ότι ξέρω αυτό γίνεται με αναβάθμιση του firmware. Γίνεται στο blusky; To Yamaha 105 είναι καινούργιο και δεν έχω δει να κυκλοφορεί κάτι. Τα εχεις μπερδεψει λιγακι. Το Bluesky δεν παιζει divx/xvid, μονο DVD. Οι εξωτερικοι υποτιτλοι υπαρχουν μονο σε avi αρχεια.
dreaming123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Στα λεφτά που διαθέτεις εγω σου προτείνω lg...
polidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Pio mixanima(Epitrapezio) re paidia paizi ypotitlous an tous valis sto idio fakelo me to AVI h to MPG?Dixos na pedevese na tous ensomatonis stin tainia. Endiaferomai gia ena tetio DVD player. Gia doste fos ligo THANKS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.