Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Να πω και το δικο μου σκορ μιας και ανοιξα το θεμα. 9 σωστες.... Το εκανα και στη γυναικα μου αλλα καλυτερα να μην πω τι μηνυμα εβγαλε στην αξιολογιση. Και δεν ειναι και ξανθια.... :-x :-x :-x :-x :-x
Lucifer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 11/11 Τι σχέση έχει με την εξυπνάδα βέβαια... Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιόν είχαν πατέρα? Και τι χρώμα ήταν το άσπρο άλογο του Ναπολέοντα? Αν φας 2 πατάτες και στο πιάτο σου είχες 5, πόσες πατάτες έφαγες?
dreaming123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 10/11 Θα ήταν μικρότερο το ποσοστό αλλά μου έκανε 2-3 ερωτήσεις απο αυτές ένας φίλος μου και μπήκα στο νόημα :smile:
Fan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 9 sta 11. Kala opoios evale tin erotisi me tin xira poli vlakas prepei na einai afou den vgazeis noima kai tin vazeis stin tixi.
ACP Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 11/11 -offtopic Auto me tous 10 toulaxiston xaraktires stin grigori apantisi mipws einai ligo spastiko?
POG Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Eimai o pio eksipnos apo olous sas to skor mou einai 12 / 11
Costinio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 6 Λέτε να έχω την μοίρα του Gates; Σε λίγα χρόνια θα έχετε ξεχάσει τα Windows! Θα χρησιμοποιείτε τα Cristinows και για τους πιο ψαγμένους θα υπάρχουν και τα Cristinux. Κοίτα' date=' αν τελικά έχεις τη μοίρα του Gates, φρόντισε τουλάχιστον να φτιάχνεις καλύτερα λειτουργικά που δε θα έχουν τόσα bugs! [img']http://www.tfrc.gr/forums/html/emoticons/icon_brrr.gif[/img] Πάντως αν διαγράψεις ακριβώς την ίδια πορεία με τον εν λόγω κύριο εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω τα Cristinows... Όσον αφορά το τεστ βλέπω όλοι πηρατε καλές βαθμολογίες... Εγώ που πήρα 5/11 είμαι ηλίθιος??? :?: :roll: Αν και απότι πρόσεξα έγραφε "φυσιλογική εξυπνάδα"
Shadowthief Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Όχι δεν είσαι ηλίθιος αλλά μάλλον δε θα πρόσεχες ιδιαίτερα όταν διάβαζες τις ερωτήσεις. Που είχες το μυαλό σου?
Cristina Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Ονειρεύεται το νέο μου λειτουργικό! (Κορυφαίο smilie! )
Costinio Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Όχι δεν είσαι ηλίθιος αλλά μάλλον δε θα πρόσεχες ιδιαίτερα όταν διάβαζες τις ερωτήσεις. Που είχες το μυαλό σου? Έλα ντε... :???: Και να φανταστείς τα ξανακοίταξα να δω αν έχω κάνει λάθος! :roll: (Κορυφαίο smilie! Καλά το smilie αυτό είναι απλά θεικό http://www.tfrc.gr/forums/html/emoticons/prie.gif' alt='prie.gif'> όπως και το άλλο που έχω στην υπογραφή μου που προσκυνάει!! :idea: Δεν τα βάζετε και στα επίσημα (lol...) smilies του φόρουμ??? Από εκεί που τα έχω πάρει εγώ πάντως δε χρησιμοποιούν πια άλλα smilies γιατί έχουν κολλήσει με αυτά!! :grin:
JiKL Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 xmmm costinio ontos...ekei den xrisimopoihte allo smilie ektos kai apo ekeino me to autokinito!xaxaxa doseeeeeeeee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.