Προς το περιεχόμενο

Ποσο εξυπνοι εισαστε ????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και το δικο μου σκορ μιας και ανοιξα το θεμα.

9 σωστες.... :) :) :) :) :)

Το εκανα και στη γυναικα μου αλλα καλυτερα να μην πω τι μηνυμα εβγαλε στην αξιολογιση. Και δεν ειναι και ξανθια.... :-x :-x :-x :-x :-x

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

11/11

Τι σχέση έχει με την εξυπνάδα βέβαια... Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιόν είχαν πατέρα? Και τι χρώμα ήταν το άσπρο άλογο του Ναπολέοντα? Αν φας 2 πατάτες και στο πιάτο σου είχες 5, πόσες πατάτες έφαγες?

Δημοσ.

9 sta 11. Kala opoios evale tin erotisi me tin xira poli vlakas prepei na einai afou den vgazeis noima kai tin vazeis stin tixi.

Δημοσ.
6 :P

Λέτε να έχω την μοίρα του Gates; :lol:

Σε λίγα χρόνια θα έχετε ξεχάσει τα Windows!

Θα χρησιμοποιείτε τα Cristinows και για τους πιο ψαγμένους θα υπάρχουν και τα Cristinux. :P

Κοίτα' date=' αν τελικά έχεις τη μοίρα του Gates, φρόντισε τουλάχιστον να φτιάχνεις καλύτερα λειτουργικά που δε θα έχουν τόσα bugs! [img']http://www.tfrc.gr/forums/html/emoticons/icon_brrr.gif[/img] icon_brrr.gif

Πάντως αν διαγράψεις ακριβώς την ίδια πορεία με τον εν λόγω κύριο εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω τα Cristinows... icon_brrr.gif icon_brrr.gif

Όσον αφορά το τεστ βλέπω όλοι πηρατε καλές βαθμολογίες...

Εγώ που πήρα 5/11 είμαι ηλίθιος??? :?: :confused: :shock: :roll:

Αν και απότι πρόσεξα έγραφε "φυσιλογική εξυπνάδα" icon_brrr.gif icon_brrr.gif

Δημοσ.
Όχι δεν είσαι ηλίθιος αλλά μάλλον δε θα πρόσεχες ιδιαίτερα όταν διάβαζες τις ερωτήσεις. Που είχες το μυαλό σου? :)

Έλα ντε... :???: Και να φανταστείς τα ξανακοίταξα να δω αν έχω κάνει λάθος! :shock: :roll:

(Κορυφαίο smilie! img

Καλά το smilie αυτό είναι απλά θεικό http://www.tfrc.gr/forums/html/emoticons/prie.gif' alt='prie.gif'> prie.gif όπως και το άλλο που έχω στην υπογραφή μου που προσκυνάει!! icon_brrr.gif icon_brrr.gif icon_brrr.gif

:idea: Δεν τα βάζετε και στα επίσημα (lol...) smilies του φόρουμ???

Από εκεί που τα έχω πάρει εγώ πάντως δε χρησιμοποιούν πια άλλα smilies γιατί έχουν κολλήσει με αυτά!! :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...