Προς το περιεχόμενο

Ποσο εξυπνοι εισαστε ????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
an kai me 7/11 mou fenetai geleio an eisai sigentromenos!!!

Ama to exeis kaneis mia fora kai deis tis apanthseis meta sou fainetai geleio ontws. Egw mphka ypopsiasmenos me th mia kai katalava ti paizei. Parolla'ayta epiasa 8/11. Exasa thn klasikh me thn kivwto, ayth me ta xapia kai ayth:

Μερικοί μήνες έχουν 31 μέρες! Πόσοι έχουν 28; gia thn opoia exw enstash. Einai ligo aoristh. Kai h dikia mou apanthsh (1) einai swsth pistevw. Den katalavaineis me ton tropo pou exei syntaxtei h protash ti akrivws ennoei. Dhladh 28 maximum h apla 28? Einai san na leei merikoi mhnes ftanoun tis 31 meres, posoi ftanoun tis 28. Tespa, ayta :)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δείτε όλες τις ερωτήσεις από αυτό το test στις παραγνώσεις

φιλε δεν δουλευει το link.

7/11 με την πρωτη. καπως ευκολο μου φανηκε. ολες ερωτησεις-παγιδες ειναι ουσιαστικα.

Δημοσ.

Πολύ καλό το τεστ εγώ την πατήσα με τους μήνες και την 4η Ιουλίου.

Θέτω ομώς το παρακάτω ερώτημα:

Ένα μπουκάλι κρασί κοστίζει 100 ευρώ. Το γευστικό περιεχόμενο του κοστίζει 90 ευρώ περισσότερο από το μπουκάλι. Ποιά είναι η αξία του μπουκαλιού?

Δημοσ.

Αν δηλαδή το περιεχόμενο κοστίζει 90 ευρώ περισσότερο από το μπουκάλι και η συνολική αξία είναι 100 τότε το μπουκάλι κοστίζει 5 ευρώ.Οπότε το γευστικό περιεχόμενο που κοστίζει 90 ευρώ παραπάνω θα κοστίζει 95 ευρώ.

95+5 = 100.:P

Δημοσ.

lol Με τη λογική του προηγούμενου τεστ το μπουκάλι κοστίζει 100 ευρώ. Αφού το λες... Και στο κάτω κάτω περιλαμβάνει το "γευστικό" περιεχόμενο.!!

Δημοσ.

Εύκολο είναι το test αρκεί να διαβάζεις καλά τι σε ρωτάει και να μην απαντάς οτι να ναι... Εγώ έκανα 10/11 γιατί την πάτησα στην ερώτηση με τους μήνες. Δεν το πιασα...

Δημοσ.

Δεν είναι πόσο έξυπνος είσαι,αλλά πόσο προσεκτικός είσαι.Παίζουν με τις λέξεις και δεν βλέπουν πόσο έξυπνος είσαι και πόσο δουλεύει το ξερό σου.

Δημοσ.
10 στα 11 εδώ! Μόνο την ερώτηση με την κιβωτό έχασα μ@μώ την αθεϊα μου... :twisted: :twisted: :twisted:

Καλά μάλλον επικοινωνούμε πνευματικά!!!! Και εγώ ακριβώς το ίδιο, 10/11 και έχασα την κιβωτό

Δημοσ.
φιλε δεν δουλευει το link.

φίλε predator για δοκίμασε πάλι.

σε εμένα δουλεύει κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...