Cristina Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 11 σωστές απαντήσεις στις 11.Λέει ότι μόνο 3 άτομα έχουν φτάσει τόσο ψηλά. Θα έλεγα ότι πρέπει να το αλλάξει και να βάλει 4 !!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ας βάλει πέντε καλύτερα. 6 Λέτε να έχω την μοίρα του Gates; Σε λίγα χρόνια θα έχετε ξεχάσει τα Windows! Θα χρησιμοποιείτε τα Cristinows και για τους πιο ψαγμένους θα υπάρχουν και τα Cristinux. Btw' date=' το test είναι επιεικώς ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ... Μας δουλεύουν. Για τόνωση του ηθικού μας είναι. Υ.Γ.: Τελικά το Insomnia έχει έξυπνους mods. [b']EDIT:[/b] Δεν λέει ακριβώς αυτό... :razz: "Αυτό το ΤΕΣΤ χρησιμοποιείται πάνω από 50 χρόνια και δίνει πάντα αξιόλογα αποτελέσματα. Αν η βαθμολογία που θα συγκεντρώσεις δεν είναι υψηλή' date=' να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει περιθώριο να βελτιωθείς. [b']Λέγεται ότι κάποτε ο Bill Gates έκανε αυτό το τεστ και συγκέντρωσε μόλις 3 βαθμούς![/b] Καλή τύχη...'' :-P Αυτό που λέει ο Highlander, το λέει μόνο αν απαντήσεις σωστά και τις 11 ερωτήσεις.
Akujin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 auto to test einai mia filiki prosfora twn melwn tou insomnia.gr pros tonwsi tou ithikou twn moderator tous pigi: akujin press (edw gelame) ...
stehellas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 "Διαίρεσε το 30 με 1/2 και πρόσθεσε 10. Πόσο κάνει; 70' date=' (30 δια 1/2 κάνει 60! Σκέψου λιγάκι...)" Εγώ από όλα αυτό δεν κατάλαβα περισσότερο... 30 δια 1/2 από πότε κάνει 60???? *** EDIT *** OK έχει δίκιο τελικά έτσι είναι grrrrrrrr :razz: .[/quote'] file mou 1/2=0.5 opote 30/0.5=60 +10 =70 kseklidwste to mialosas apo ton tropo poy mas mathane sto sxoleio !!!
Akujin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 kai to kserate auto? oloi oi mines exoune 28 imeres!!! wow!... einai poly kalo to testaki auto gia na piaseis adiavasto kana exypnakia pantws... xexe ( i know i did ) muhahaha
hugelacky Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 10 στα 11 εδώ! Μόνο την ερώτηση με την κιβωτό έχασα μ@μώ την αθεϊα μου... :twisted: :twisted: :twisted:
elteo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Πολύ έξυπνο...! Επιφανειακά εύκολες αλλά πονηρές! Επιασα 10/11...μου ξέφυγε αυτή με τον Μωυσή...απροσεξία!
elteo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Ε όχι ρε φίλε τα ίδια και την ίδια ώρα ποστάραμε να παίξουμε τζόκερ!
hugelacky Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 elteo lol :D loipon.... apo mena pare ta 41, 13 kai 36...ta alla 2+1 balta esy! Ta kerdh misa misa eeee???
Chinaski Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Afiste to joker...KINO KINO THA ZANTINOOOOOOOOOO!!! :PP
JiKL Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 exasa ton moisi asto kalo! 10/11 kai poli plaka...
wert Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 0-11.Νέο ρεκόρ Εγώ 1-11 :razz: Και λέει για τις γνώσεις μου ας μην μιλήσει καλύτερα :? Αντε τώρα μην του πω καμιά κουβέντα που θα με πεί εμένα β...... και μ.........α ..... :-x Αντί να μου πεί μπράβο παιδί μου γιατί παρόλο που κοίταζα τον αγώνα της εθνικής τίμησα και την σελίδα απαντώντας. Και πέτυχα και σκόρ αβλεπής . .... 1 :grin: Και που ήξερα εγώ ότι τριάντα δια τόσο κάνει άλλο τόσο. Για μπακάλη με πέρασε ; Υπάρχουν 3 μήλα και παίρνεις τα δύο. Πόσα έχεις ;= κανένα γιατί τα έφαγα :-P Υπάρχει 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου στην Τουρκία ;= όχι βέβαια τι δουλειά έχει εκεί τέτοιο πράγμα . Ο γιατρός σου δίνει 3 χάπια και σου λέει να παίρνεις 1 κάθε μισή ώρα. Σεπόση ώρα θα έχεις πάρει όλα τα χάπια ;= σε δύο λεπτά δεν θα έχω κανένα γιατί είμαι ανυπόνο παιδί εγώ. Ο κρεοπώλης έχει ύψος 1.80. Τι ζυγίζει ;= 280 κιλά γιατί τρώει πολύ. Πόσα γραμματόσημα των 2 δρχ. υπάρχουν στην ντουζίνα ;= και που ξέρω εγώ. Εγώ στέλνω e-mail. :? Η μαμά του Γιώργου έχει τρία παιδιά. Το πρώτο το λένε Παρασκευή. Τοδεύτερο Κυριακή. Το τρίτο ;= To τρίτο το καλύτερο εκείνο το μακρύτερο :grin: Σε ποια πλευρά του φλιτζανιού ανήκει το χερούλι ;= Στην αποκάτω Που φυτρώνουν οι πατάτες ; Στο τηγάνι Αν έχεις 5 ψάρια και τα δύο πνιγούν, πόσα ψάρια σου μένουν ;= Κανένα. Τρώμε αυτά που θα μείνουν μην τα χάσουμε και αυτά πρίν παχύνουν. :grin:
Jastonas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 0 sta 11:p psemata... den to kana akoma... edit re na pa na xestei to test! dhladh egw ftaiw pou den kserw poios einai o mwyshs k poios o nwe.............. akyro einai ! 10 sta 10 ebgala k thn 11 erwthsh thn pnigw giati den mou arese!
Dark_son20 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 einai metafrasi enos flash pou prin 4-5 xronia ekane to giro tou kosmou poso grigora ksexnaei to net :PPPP
gregdais Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 an kai me 7/11 mou fenetai geleio an eisai sigentromenos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.