BIAP Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 το καλυτερο που ειπωθηκε για τη Σαρα, ηταν that horse beauty? Θυμηθηκα κι αλλη που δεν αντεχω: Joan Rivers [η μουμια που ξεχασε να πεθανει] Η Keira ειναι καραμπαζο επισης [μπροστα στον αγγλικο συρφετο καπως ξεχωριζει, αλλα οχι και ωραια...αυτος ο κωλος σηκωνει σκονη, και αυτο το dalton-curse of the english σαγονι τα σπαει], και επιτηδευμενη χωρις να εξιλεωνεται λογω ταλεντου. Αλλα τελοσπαντων, πιο πολυ μου τη δινει ως προσωπικοτητα, παρα ως φατσα [τρωγεται].
ZELDA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 παπακαλιάτης! και αρχηγός ο Ψαλτης ο βρωμιάρης που εκτός να βρίζει δε ξέρει απορώ πως δε έφαγε ξύλο σε κανα θέατρο ακόμα..
Godfath3r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Εμένα μου την σπάει η φάτσα του Mel Gibson...Όχι πολύ αλλά αρκετά!Απο κεί και πέρα κανενός άλλου απο ηθοποιούς.
john1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 στανταρ μου τη σπαει ο μαζωνακης....τι μαμακας! γλοιωδεστατος και ακουγεται σαν ιγμοριτιδα κιολας!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μα ο Μαζωνάκης δεν είναι ηθοποιός(γιατί μήπως είναι και τραγουδιστής θα μου πείτε?μουχαχαχα) Ντενίση,Μπάρμπα,Τσαρούχας,και ο γκόμενος της Μαστροκώστα.
john1987 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μα ο Μαζωνάκης δεν είναι ηθοποιός(γιατί μήπως είναι και τραγουδιστής θα μου πείτε?μουχαχαχα) Ντενίση' date='Μπάρμπα,Τσαρούχας,και ο γκόμενος της Μαστροκώστα.[/color'] μου τη σπαει τοσο πολυ η φατσα του που το ξεχασα!!!!!! γιατι,οι αλλοι που αναφεραμε ειναι ηθοποιοι?
dreaming123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Ο τέτοιος της τέτοιας...Της μαστροκώστας ντε.Κρητικός με αντάυγιες?Μετα δείχνει κάτι κρητικούς μουστακαλήδες και λέει ο Σόμερ(τώρα τον θυμήθηκα)το βλέπω εγω θα έχουμε μπλεξίματα(η κάτι τέτοιο απο την διαφήμιση)
feodor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Nicole Kidman e oxi kai ti nicole kidman!! gia ti nicole den sikonw kouventa:D pantos mou ti spaei poly i mouri kapoiou pou paizei parea me ton seferli. Den ksero onoma alla an deite se kammia ekpompi tou seferli kapoion me poli athlia fatsa... e, aftos einai Edit: ...kai o aftias!!! Yparxoun arketoi pou den sympathw idiaitera,alla aftos o anthropos pou fenetai toso dithen otan kanei pos endiaferetai gia ton aplo ton kosmo kai otan xamogelaei... mou rxetai na tou kanw ti mouri kreas!!! ( xe xe xe agries diatheseis , mipos to parakana ligo)
coffeex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 feodor den mou thn spaei h Nicole Kidman(omorfh nai alla alla aystraleza..) mono se emena, an diabaseis oles tis selides 8a to katalabeis. Genika den sympa8w me tipote toys Aystralous mou ti spaei h profora toys ase pou einai kai blakes san laos
Harkon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Steven Sigal οταν δω τη φάτσα του κανω το πιο γρηγορο zapping προς αλλο καναλι
feodor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 feodor den mou thn spaei h Nicole Kidman(omorfh nai alla alla aystraleza..) mono se emena Nai to eida, alla afou eixa postarei as prostheso allon ena sti lista me tous spastikous: enas typos karaflos, me kokkina gyalia apo to kous kous.Poly katina...! kai o joe pesci den exei poli spastiki fatsa?
john1987 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 τι λες,ο joe pesci εχει τρελοφατσα...ειναι θεος!
feodor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 τι λες,ο joe pesci εχει τρελοφατσα...ειναι θεος! nai entaksei kai go ton simpatho:) alla pera apo trellofatsa exei kai ligo spastikofatsa tha mou peis tora pos ta sindiazeis? ...ela nte PS : file vrestas,den ksero gia sena alla ego tis monika tha tis k@ath*moun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.