Προς το περιεχόμενο

se poious ithopoious sas tin spaei mono+mono i mouri tous?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί σου LL_NEO! Κόντρα σε αυτούς που ψηφίζουν κατά της Monica. Μια προσθήκη στην ιδέα είναι να βάλουμε μια πέτρα στο γκάζι και να στρέψουμε το αμάξι προς τον γκρεμό.

Δεν ξέρω αν τον ανέφερε κανείς, αλλά μου τη σπάει απίστευτα ο Tom Cruise.

Α, και η Nicole Kidman.

Μάλλον πρέπει να κάνω μια λίστα για να μην κάνω 50 posts!

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βάλτε στη λίστα και το δικηγόρο του βαβύλη .... οταν το βλέπεις σου'ρχεται να του δώσεις μπουνιές

Δημοσ.

Μιας και το τοπικ εχει ξεφυγει...

Περικλής Στεργιανούδης / Αγαμέμνων Πορφυρογέννητος / Γιώργος Ταμπάκης και λοιπά ΠΙΚΠοειδη

Orlando Bloom

Κώστας Ευρυπιωτης

Στεφανος Χιος

Γιωργος Αυτιας

Tom Hanks

Nicolas Cage

David Schwimmer

Drew Barrymore

Aννα Αδριανου

Τζινη Παπαδοπουλου

Τori Spelling (που τη θυμηθηκα...)

Nia Vardalos

Δημοσ.
Και εμένα με εκνευρίζει λίγο η Μονικα ... δεν λέω ότι δεν είναι όμορφη' date=' αλλά κάτι που δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί συμβαίνει, μου τεντώνει τα νεύρα όταν την βλέπω !!!

Μόνο η Βουγιουκλάκη μου προκαλούσε κάτι αντίστοιχο, αλλά εδώ ξέρω το γιατί...[/quote']

Άραγε γιατί να στα τεντώνει τα νεύρα η ...συμπαθέστατη Monica; :P

Όσο βλέπω τα posts όλο και κάτι θυμάμαι. :P

Θα συμφωνήσω για την Βουγιουκλάκη αν και ήταν πολύ χαριτωμένη και γλυκιά, προτιμούσα την Τζενούλα. :mrgreen:

Χθες, θυμήθηκα πως δεν άντεχα τον Ανέστη Βλάχο... Κάτι πάθαινα όποτε τον έβλεπα όταν ήμουν παιδούλα, ίσως να έφταιγαν οι ρόλοι του... :P

Κάτι τις πάθαινα και με την Τασώ Καβαδία, την οποία πλέον συμπαθώ μετά από ένα αφιέρωμα.

Η Άννα Καλουτά μου τη δίνει πολύ... Μάλλον το στυλάκι της με χαλάει πιο πολύ γιατί κατά τα άλλα δεν έχει κάτι extreme, νομίζω...

Ο N. Cage με εκνεύριζε, αλλά τον είδα με άλλα μάτια μετά το 'FACE OFF'.

Και τώρα που το σκέφτομαι... Και η Tori Spelling μου έφερνε μια ναυτία κι έναν εκνευρισμό... :lol:

Επίσης, θα συμφωνήσω με το Αγόρι από τη Σαλίνα και με τον εύστοχο χαρακτηρισμό του για τα... ΠΙΚΠοειδή... :lol: :P

Τελικά οι ρόλοι και το στυλ των ηθοποιών μας επηρεάζουν όσο και αν δεν το θέλουμε και αυτό μας κάνει αρκετά υποκειμενικούς...

Ah... Έχει πλάκα αυτό το topic! :mrgreen: :lol: :P

Δημοσ.
Όσο βλέπω τα posts όλο και κάτι θυμάμαι.

Ε με μένα εδώ δε χρειάζεται και μεταξύ άλλων μνήμη ελέφαντα για να το καταλάβεις βρε Χριστινάκι

Δημοσ.

Bill Murray

Steve Martin

Nicolas Cage

Meryl Streep

Julia Roberts (μου θυμιζει τον ...Φασουλα!)

Τον Ψαλτη μην το αναφερετε καν ρε παιδια, εδω μιλαμε για ηθοποιους, αυτος δεν περνιεται για τετοιος :lol:

Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω καλα τα ονοματα ....

Μου τη σπαει αυτος που παιζει τον Γιαγκο Δρακο...Ειναι φτυστος ο μπακαλης της γειτονιας μου που περνω τις ρεγγες οταν μαγειρευω φακες :)

Φαιδων Γεωργιτσης

Επισης πολυ μου την εσπαγε αυτος που επαιζε στις ελληνικες ταινιες...*(σε μια που ξυριζει το μουστακι...) ("σας ειπα δεν ξερω ονοματα...") ...Tζαμπα μαγκας αυτος..

Φαιδων Γεωργιτσης

η

Γιαννης Βογλης

μου τη δινει αυτη στη Λαμψη που επαιζε την κακια...(τωρα παιζει σε ενα στο Mega...) ...σαν μαγισσα ειναι..

Την Σαντρα πρεπει να λες .

α....

Και να μην ξεχναμε.....η εντελως αντι-τουριστικη φατσα....του τεραστιου ηθοποιου ...που παιζει τον ΡΙΤΖΖΖΖΖΖΖ......μοναδικη παρουσια :)

Ron Moss

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους 2 τελευταίους του ακριβώς από πάνω μου...

Επίσης ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο ποστ μου τον ένα και μοναδικό...

Victor Garber (από τη σειρά ALIAS) http://imdb.com/name/nm0001255/

που πας ρε δικέ μου με τέτοια φάτσα??????

Δημοσ.

Ουπς .

Σαν να εχεις δικιο .

Ο Γεωργιτσης παντως -αν θυμαμαι καλα- επαιζε στην καλημερα ζωη ,οποτε κοντα επεσα (+ οτι ποτε δεν τον χωνεψα [και για αυτο τον ειπα, λολ]) :lol:

Δημοσ.

Πο πω ναι ρε παιδια αυτα ειναι τα ονοματα!!!...Αυτος Ο Πολιτης τι στομα ειναι αυτο ρε παιδια....το 60% του προσώπου του ειναι στομα...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...