Προς το περιεχόμενο

se poious ithopoious sas tin spaei mono+mono i mouri tous?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ?

Γιατι τοσο μεγαλη (ποσοστιαια) απεχθεια για την Μπελουτσι ?

Δεν λεω οτι τρελλαινομαι και εγω αλλα αντικειμενικα μιλωντας ειναι πολυ ομορφη και εχει φοβερο τυπο .

Δημοσ.

elpizw pantos aftoi pou ta lene afta na min einai apo tous tipous pou exoun tin yperasximi kopela kai otan blepoun gynekes san tin mpeloutsi lene pwpw des tin egw den tha pigena pote me aftin!!! afto einai apistefto comblex...

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι ?

Γιατι τοσο μεγαλη (ποσοστιαια) απεχθεια για την Μπελουτσι ?

Δεν λεω οτι τρελλαινομαι και εγω αλλα αντικειμενικα μιλωντας ειναι πολυ ομορφη και εχει φοβερο τυπο .

περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα.....χεχεχε

Δημοσ.

ΜιχαληςΧ δεν μιλαμε για κολοκυθοπιτα αλλα για μια -αντικειμενικα- πανεμορφη γυναικα με φοβερο τυπο .

Το οποιο σημαινει οτι ειναι υπερβολη να λες οτι την σιχαινεσαι και οτι σου την σπαει και μονο που την βλεπεις .

Τεσπα , γουστα ειναι ,οπως ειπες, αλλα ειναι εντελως υπερβολη και απιστευτα περιεργο κατι τετοιο .

Δημοσ.
...

Woody Allen (Foberos alla mou tin spaei i fatsa tou tromera)

Βλάσφημε....

Πάντως, πέρα απ' την πλάκα, πάντα τον θεωρούσα, σε συνδυασμό και με τους ρόλους που υποδύεται, απίστευτα συμπαθητική φάτσα.

Δημοσ.

symfwnw, einai ligo ypervoli i epilogi tin monica. paides, koitaxte gyrw...

yparxei poly ''pswmi''. an einai dynaton! toses epiloges exete, tin monica

skeftikate prwti-prwti? den eimai fan tis, alla einai ligo travigmeno, opws

na to deis opws kai na to pareis. :) (filika panta)

Δημοσ.

Και εμένα με εκνευρίζει λίγο η Μονικα ... δεν λέω ότι δεν είναι όμορφη, αλλά κάτι που δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί συμβαίνει, μου τεντώνει τα νεύρα όταν την βλέπω !!!

Μόνο η Βουγιουκλάκη μου προκαλούσε κάτι αντίστοιχο, αλλά εδώ ξέρω το γιατί...

Δημοσ.
Eva Herzigova. Tipota allo. Aisxos.

LAME!!!!!

kala re prwto msg auto irthes na peis?!!

paidia pleaze welcome a friend of mine.

ki autos valmenos einai, min tou kanete ban.....

Eva min ptoeisai....

Δημοσ.

Θα εισηγηθώ στη σεβαστή και αξιολάτρευτη διαχείρηση του forum να καθιερωθεί η εξής ποινή στους βλάσφημους.

Στον κοτσαδόρο ενός Nissan Pickup Turbo Diesel Intercooler 2,5LT (μια ευγενική χορηγεία του συνδέσμου) θα δέσουμε ένα συρματοσχοινο. Η άλλη άκρη του συρματόσχοινου θα δεθεί στα γεννητικά όργανα των προς τιμωρία users. Τι συνέχεια τη φαντάζεστε. Γκάζι και φυγαμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...