Προς το περιεχόμενο

se poious ithopoious sas tin spaei mono+mono i mouri tous?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΛΟΙ απο Λάμψη ' date=' Καλημέρα Ζωή , Βέρα στο μεσαίο κλπ κλπ[/quote']

xaxaxaxaxxaa egrapses...

epishs 8a symfwnhsw me ton filo me thn ellhniki tv... 3ekinas kai katalhgeis h lista pou sympa8eis na einai poli mikrh..

megalyteres antipa8eies ever: mikroutsikos-tatiana-kougias.

Δημοσ.

Μα καλα μονο εγω ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τον Robin Williams????

Δεν μου τη σπαει κανεις αλλος τοσο πολυ οσο αυτος ο ανθρωπος.

Δημοσ.

Εμενα δε μου τη σπαει ιδιαιτερα καποιος ηθοποιος εκνευριζομαι ομως στην οψη καποιων πλαγκονων HERZIGOVA π.χ.

Δημοσ.
Εμενα δε μου τη σπαει ιδιαιτερα καποιος ηθοποιος εκνευριζομαι ομως στην οψη καποιων πλαγκονων HERZIGOVA π.χ.

tha se kapsei o theos file mou giwrgo!! :)

(min ton kanete ban gia tin ierosylia -einai valmenos....)

Δημοσ.

Αυτος που εκανε σε μια σειρα στην τηλεοραση τον βουδιστη μοναχο πως τον λενε ?

Ειναι και αυτος απο αυτους που δεν μου αρεσουν.

Δημοσ.
chuck norris........(yyyyyuk)

charles bronson.......(yyyyyuk^n)

Πωπω! Και τόσες μέρες αναρωτιόμουν ποια φάτσα μου τη σπάει άπειρα και δεν μου ερχόταν καμία... :P

Μόλις είδα το post σου όμως... :mrgreen:

Του Norris' date=' όχι τόσο πολύ, αλλά του Bronson...

OOoUUuuUuuAaaAa!!! Δεν την αντέχωωω! :lol:

Επίσης και της Μελίνας Μερκούρη θα μπορούσα να πω. Και φυσικά εννοείται πως δεν έχει σχέση με την προσωπικότητά της, όπως κάποιοι έσπευσαν να 'φάνε' αυτόν (δεν θυμάμαι ποιον) που την ανέφερε επειδή θίχτικαν (δεν θυμάμαι ποιοι :lol: ). :P

Θα 'ναι κι άλλοι, αλλά δεν θυμάμαι τώρα. :lol:

Crisopsaro syndrome (by Edgar)... :lol: :roll: :mrgreen:

Δημοσ.

Ποπω γαμω τα θεματα...

Επειδη δεν ξερω καλα τα ονοματα ....

Μου τη σπαει αυτος που παιζει τον Γιαγκο Δρακο...Ειναι φτυστος ο μπακαλης της γειτονιας μου που περνω τις ρεγγες οταν μαγειρευω φακες :)

Επισης πολυ μου την εσπαγε αυτος που επαιζε στις ελληνικες ταινιες...*(σε μια που ξυριζει το μουστακι...) ("σας ειπα δεν ξερω ονοματα...") ...Tζαμπα μαγκας αυτος..

επισης μου τη δινει ο παπακαλιατης......(ΛΕ φλορ εντελως...) νομιζεις οτι το ατομο δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του....αυτη την εντυπωση μου δινει...

εντελως γελία φατσα ειναι αυτουνου που εκανε σπικαζ τον αστυνομο Σαινη...(Κωστης...Κωστας καπως ετσι λεγεται ...) εναν ιδιο εχω δει υπευθυνο αλλαντικων σε Super Market Αρβανιτιδη.....φατσα για μορταδελα..

απο γυναικες τωρα...

μου τη δινει αυτη στη Λαμψη που επαιζε την κακια...(τωρα παιζει σε ενα στο Mega...) ...σαν μαγισσα ειναι..

α....

Και να μην ξεχναμε.....η εντελως αντι-τουριστικη φατσα....του τεραστιου ηθοποιου ...που παιζει τον ΡΙΤΖΖΖΖΖΖΖ......μοναδικη παρουσια :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...