Steven Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Kato ta xeria apo ton nicolson...Kapoios atheos ton anefere!!! E oxi kai o nicolson re paidia...apla tromeros. Episis afiste isixo ton wesley (pragmatika o g****s tis geitonias kai apo ton synonomato seagal... Plragmatika atsalakotos...:) Poly poiotita ee?? Apo kei kai pera mou tin dinei i elliniki tileorasi genika... Aporo re paidia pos kserete ola auta ta onomata...Eleos... Ego ksero to 1/100 apo auta pou eipate... Episis oust i nicole kidman australiani skatofatsa... opos kai o liagkas (pidaei ti graveza o mpasmenos????????) Ksexasate ton megisto "ouou" pou leei kai o mitsikostas... Kserete ekeinon pou den mporei na milisei kai leei kai eidiseis... Einai poly arga kai den thymamai to onoma tou...
Godfath3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 E, όχι και σκατόφατσα η Nicole!!!Σοβαρέψου!! :evil:
Steven Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 ela tora...einai mia ypervolika psili, ypervolika adynati kai toso krya pou mono pou tin vlepo pagono, australeza... Kali ithopoios einai vevaia...den leo...
Godfath3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι υπερβολικά αδύνατη...Τα παραλές...Τώρα για το ψυχρή εντάξει είναι ανάλογα το τί βγάζει στον καθέναν.Εμένα πχ με τρελαίνει!!! Αλήθεια πόσο ύψος έχει?
BIAP Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 σε γενικες γραμμες ειναι αδυνατη γυναικα. εχει περασει ομως καποιες προσφατες φασεις, ανορεξικες, [και μικρομεγαλης μεταλλαξης απο πλαστικη χειρουργικη]οπου ειναι οντως χαλι.
tom31 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Νο.1 Dustin Hoffman (Με διαφορά απο τους άλλους) Νο.2 Νicole Κidman (Κρυόκολη Σκατ@φατσα) Νο.3 Drew Barrymore (Η Μις Πίγκυ)
mandate Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Νο.1 Dustin Hoffman (Με διαφορά απο τους άλλους) Νο.3 Drew Barrymore (Η Μις Πίγκυ) νομίζω ότι τον τίτλο Μις Πίγκυ η Drew Barrymore το μοιράζεται με τη Renee Zellweger
Godfath3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ωραία τώρα επιβεβαιώνεται (και επίσημα, μέσω του φόρουμ) οτι το γούστο μου διαφέρει κατά πολύ του μέσου ανθρώπου...(Ή να πώ Έλληνα?) Σε γνωστούς και φίλους ανακαλύπτω ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις όταν λέω πως μ'αρέσει η Νιcole Kidman.Τώρα βλέπω οτι και η Drew Barrymore είναι κιαυτή ψιλο-μισιτή...Εγώ την συμπαθώ!Ακούει και Ramones :twisted: (Στο DVD Ramones φαίνεται να κάνει παρέα με το group!) Tι να κάνουμε...Γούστο είναι αυτό (που δεν έχετε :-P . Πλάκα κάνω!) Καλημέρα!!
coffeex Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 8a symfwnysw me ton mandate gia oti afora thn Drew Barrymore exei fatsa gourouniou me malia mou thn spaei afantasta pou to Hollywood thn parousiazei san gkomenara ELEOS pantos einai tyxerh giati exei meson ton 8eio Steven...
Godfath3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Kαι φίλο (απ'όσο ξέρω) τον Edward Norton...
mandate Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Kαι φίλο (απ'όσο ξέρω) τον Edward Norton... α καλά τότε παρανόησε κανονικά και με το νόμο .και νόμιζα ότι στο fight club έκανε το τρελό
getty Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Mου τι δίνει ο Samuel Jackson, είναι πολύ σιχαμένος δεν ξέρω γιατί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.