tarrasque Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 exeis dikio alla den mporesa na kratitho:D
paschalia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Αν κ δεν ειναι ηθοποιος ( το οτι εχει παιξει σαν γκεστ σταρ πιανεται ?) θα πω τον Μιλτο Μακριδη . Μονο που τον εβλεπα ηθελα να πεταξω την τιβι , παροτι επιβιωσε ..
mandate Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Renee Zellweger to megalitero gidi twn teleutaiwn xronwn sto hollywood... η φάτσα της δείχνει κάθε φορά που παίζει το ίδιο πράγμα παιδιά κατά λάθος μπήκα στο πλάτο είμαι άσχετη δε γουστάρω αυτό το επάγγελμα και γενικά είναι σα το βόδι μες το γάλα καλά μες στη λίμνη
mandate Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 great topic hehe#1 Nicolas Cage (το βλεμα της αγελαδας οπως πολυ σωστα ειπε καποιος στην αρχη..) #2 Keanu Reeves (duh??) #3 Andy Garcia (απλα "στατικος" "αδειος") γυναικες...χμμ μου ερχονται 3 αμεσα στο μυαλο #1 Julia Roberts (υστερικια) #2 Meg Ryan (αγαθο-μπιπ) #3 Gwyneth Paltrow (μπρρρ μπαζει...) η φάτσα του garcia είναι σε στυλ: παιδιά αφήστε να κοιμηθώ, έχω να κοιμηθώ 3 μέρες και νομίζεις ότι από στιγμή σε στιγμή θα φάει σαβούρα και θα κοιμηθεί στο πάτωμα.
john1987 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 η φάτσα της δείχνει κάθε φορά που παίζει το ίδιο πράγμα παιδιά κατά λάθος μπήκα στο πλάτο είμαι άσχετη δε γουστάρω αυτό το επάγγελμα και γενικά είναι σα το βόδι μες το γάλα καλά μες στη λίμνη ευγε!!! μου τη θυμησατε τη σκατοφατσα....
ClouD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέρυλ Στρίπ. Μόνο. Ελληνική τηλεόραση και γενικότερα showbiz δεν υπάρχουν στον πλανήτη μου, οπότε δεν έχω άποψη.
Godfath3r Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ευγε!!! μου τη θυμησατε τη σκατοφατσα.... Έχει και αστεράκι στο Walk Of Fame...(σύμφωνα με το imdb.com) Καλά τί γίνεται ο οποιοσδήποτε έχει και το αστεράκι του?
Chi Chi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Clive Owen!!! Pseftomagkas me ena aplanes ilithio vlema ageladas & fatsa san matomeni-used for long time-servieta!!!
NickTheGreek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Steven Segal Chuck chuck,chuck,chuck Noris.Χαλια ονομα,αθλιοσπαστικη μουρη Και στη κορυφη,ο ενας κι ο μοναδικος..................... Γιωργοοοοοοοοοοος Κλουουουουνιιιιιιιιιιι! - Μου ερχεται να του πεταξω σκατοτουρτα.
GT1807 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Chuck Noris ειναι για εμενα τοπ σε θεμα σκατοφατσας. Μου την δινει αυτη που παιζει την αγγλικη νταντα(στην νταντα ειναι θεα αλλα...)εχει κανει κατι ταινιες για πολυ μπουφλα. Μου την δινει η Βανδη οταν επαιζε στους 2 ξενους.Ο ορισμος της χαζογκομενας που δεν ξερει να παιζει(επακολουθως μου την δινουν οσοι την εκθειαζαν για εκεινο της τον ρολο). Μου την δινει ο (πως τον λενε) αυτος που επαιζε τον μοναχο σε μια σειρα με την Παπαθωμα.(Ζαλμας??)Πρεπει να γυριζει τον λουκουμα γιατι εγω αν ειχα διπλα μου Παπαθωμα δεν παιζει να μην φορουσα σαλιαρα. Μου την δινει ο Θεμος αν κ ειναι αδερφος γαυρος(get a dental work or something).Βασικα μετα τις 15 εκπομπες εντρυφεις στην προφορα του. Μου την δινει τελος περισσοτερο απο ολα(βασικα δεν ειναι 1 αλλα πολλοι) κατι κινεζοαμερικανοι ηθοποιοι που παιζουν σε μεταμεσονυχτιες ταινιες κουνγκ-φου στο σταρ(α ρε Μπρους Λι που τους χρειαζεται). Κ η Λορα απο το σπιτι στο λιβαδι.Βασικα ολο το σπιτι στο λιβαδι μου την εδινε.Μεγαλωναν αποτομα κ εγω εμενα στασιμος στα 14.Ή στα 12.Ή στα 15.Αναλογα ποιας επαναληψης ημουν θεατης. Τα σέβη μου
kaiowas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 mou r8e analambh kai 8ymh8hka ton xeirotero 3eno 'h8opoio' ever. Ice Cube. o an8rwpos pou exei thn pio hli8ia fatsa kai synama to paizei o mamaw se oles tis taineies an exete dei kai mia taineia palia pou paei sthn afrikh kai afanizei oloklhres genies tote 8a 3erete ti ennow.
coffeex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 kaiowas pou ton 8ymh8hkes ton Ice Cube;... Pali kala pou ton aneferes, paraligo na mas fygei o mamias tou cinema
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Με διαφορά, αλλοδαπής και ημεδαπής, το ζώον, το φρόκαλο, η εκνευριστική, ατάλαντη, άμπαλη, κακάσχημη, ξενέρωτη, π@l10κ@R10Λ@ του κερατά.... Αλίκη Βουγιουκλάκη Hands down.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.