Προς το περιεχόμενο

se poious ithopoious sas tin spaei mono+mono i mouri tous?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

harry potter kai ola ta paidakia pou paizoun stis tainies tou.aparadektes fatses.apo ellhnides ksexasate th natalia dragoumh.king of clowns:jean claude van damme.epishs oloi oi parakmiakoi hrwes twn tainiwn pou paizontai arga sta kanalia kai opote na'nai se star kai alter.telos,o h8opoios pou prwtagwnistouse se mia palia seira,to ''booker''.siga re manga,katoura kai ligo.

Δημοσ.

Εμένα μου την σπάει πάρα πολύ η φάτσα του Ben Stiler (τι κουνελόφατσα είναι αυτή?), του Adam Sandler (έχει το κλασσικό ύφος που έχει το κάθε Χαζοαμερικανάκι),του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και του Στιβεν Σιγκαλ (θα το φχαριστιόμουν αν σε κάποια ταινία τους τους σακάτεβαν τόσο πολύ στο ξύλο που θα κάναν ενα μήνα να συνέλθουν. Με το που θα βγαίναν απο το νοσοκομείο να τους την ξανάπεφταν και να τους ξανασακάτεβαν!) Απο Έλληνες συχαίνομαι τον Σεφερλή! Κάνει ότι μ@λ μπορεί να σκεφτεί μπάς και γελάσει κανείς στις ελεεινές σειρές του (το έχει παρατηρήσει κανέις πως αντιγράφει ασίστολα τον Μπένυ Χίλλ και τους Μόντυ Πάιθονς? Ο Φοίβος μπροστά του δεν έιναι τίποτα!) Μόνο ο Στέφανος Χίος είχε το θράσος να του πεί οτι είναι μάπας! Ολοι οι άλλοι τον έχουν στο χαίδεμα (βλέπε Μενεγάκη, Μελέτη, Καλομοίρα κλπ)

Δημοσ.
o seferlhs mporh na eine ligo yperbolikos kai poly klefths alla sto theatro bgazei poly gelio

Αφου είναι απο μόνος του γελοίος! Πως να μην βγάζει γέλιο? Θα έχεις προσέξει που και στο θεάτρο κάνει τα ίδια (και χειρότερα) καραγκιοζιλίκια. Άσε που είναι πατσόχοντρος και με την παραμικρή του κίνηση χάνει 200 κιλά ιδρώτα!

Δημοσ.

great topic hehe

#1 Nicolas Cage (το βλεμα της αγελαδας οπως πολυ σωστα ειπε καποιος στην αρχη..)

#2 Keanu Reeves (duh??)

#3 Andy Garcia (απλα "στατικος" "αδειος")

γυναικες...χμμ μου ερχονται 3 αμεσα στο μυαλο

#1 Julia Roberts (υστερικια)

#2 Meg Ryan (αγαθο-μπιπ)

#3 Gwyneth Paltrow (μπρρρ μπαζει...)

Δημοσ.

Γιώργος Αυτίας με το ψεύτικο χαμόγελο

Τατιάνα (αηδία)

Δήμητρης Σταυρόπουλος (λέει τις ειδήσεις στο channel 9 και ραδιόφωνο στον alpha με τον Βερύκιο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...