Προς το περιεχόμενο

Επίθεση απο Lovesan....

SocialNetUsr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους... καταρχήν δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή κατηγορία γι’ αυτό που θα σας ρωτήσω αλλά εάν δεν είμαι πιστεύω οι Modulators θα με μετακινήσουν στην κατάλληλη. Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι δέχομαι συνέχεια επίθεση από ένα Server με όνομα Lovesan και IP 62.74.2.221 (το οποίο το έλεγξα και είναι από Ελλάδα). Έχω το Zone Alarm αλλά δεν χαμπαρίζει και πολύ, ευτυχώς έχω βάλει και το Kasperky που τσακώνει την επίθεση. Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο αρχείο μέσα στο PC μου που με το που μπαίνω στο internet στέλνει το IP μου στον Lovesan και μου κάνει τις επιθέσεις. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για αποφύγω επιτέλους τις επιθέσεις? Ευχαριστώ Γιάννης...

Δημοσ.

to idio problhma exw kai gw.Emena sto kaspersky alles fores mou emfanizetai ena para8uro gia Lovesan kai alles gia LSASS.Parola auta oute kai mena mou kanei restarts.Exw winxp sp2+latest updates.

Etreksa to tool pou proteinei o filos parapanw alla otan kanei memory scan stamatei sto kernel32.dll kai leei : module suspicious <LoadLibrary>function interceptet.

Δημοσ.

Δεν είναι εγκατεστημένος ο ιός. Απλά το firewall και το Kaspersky μπλοκάρουν προσπάθειες για τη διάδοση του worm.

Δημοσ.

Άρα εγώ είμαι καθαρός. Όμως αφού εγώ έχω δυναμικό IP πώς με βρίσκει ο άλλος και μου κάνει συνέχεια επιθέσεις απο το ίδιο IP? Μήπως έχω κανένα trojan που του στέλνει το IP μου?

Δημοσ.
Δεν είναι εγκατεστημένος ο ιός. Απλά το firewall και το Kaspersky μπλοκάρουν προσπάθειες για τη διάδοση του worm.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Το ίδιο ακριβώς έπαθα σε 3 διαφορετικά μηχανήματα με windows 2000 sp4 ελληνικά και αγγλικά και με το Kasperssy. Iος δεν βρέθηκε πουθενά, αλλά οι επιθέσεις απανωτές και κάθε φορά σε όλες τις κλήσεις Dial-up.

Τελικά δεν βρήκα λύση. Το έβγαλα και έβαλα το McAfee. Όλα μια χαρά τώρα. Κρίμα γιατί το είχα σε εκτίμηση το Kaspersky. Το έχω στο δικό μου pc, αλλά είμαι πίσω από το ΝΑΤ του router και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...