giorgos th. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Εννοείς να σβήσω τη γραμή exec autoexec.cfg και να γράψω exec ai_fix.cfg;; oxi min tin sviseis,grapstin apo kato. mporeis na kaneis ki`auto me tin konsola ~ alla tha prepei na to kaneis kathe fora.m`auto pou sou dino einai gia mia kai kali.
gosgos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Και εγώ όλο προβλάματα έχω με το παιχνήδι... Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω στο σημείο που βρίσκομαι;; Πρέπει να μπώ στο σωλήνα;
ahristos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Και βέβαια πρέπει να μπείς. Πήγαινε στο διπλανό δωμάτιο να βρεις κάτι να σε βοηθήσει.
palawiaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Για να μην υπάρχει πρόβλημα με το ai_ γυρίστε την ημερομηνία του windows σε 16.11.04
georgep800 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Για να μην υπάρχει πρόβλημα με το ai_ γυρίστε την ημερομηνία του windows σε 16.11.04 Θα πρέπει δηλαδή κάθε φορά που ξεκινάω να παίξω να είναι σε αυτήν την ημερομηνία;
georgep800 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 oxi min tin sviseis' date='grapstin apo kato.mporeis na kaneis ki`auto me tin konsola ~ alla tha prepei na to kaneis kathe fora.m`auto pou sou dino einai gia mia kai kali.[/quote'] Ποιό απο τα δύο είναι το σωστό; Αυτό: // load the base configuration //exec default.cfg // Setup custom controller exec joystick.cfg // run a user script file if present exec autoexec.cfg //exec ai_fix.cfg // stuff command line statements // stuffcmds // display the startup level startupmenu ή αυτό: // load the base configuration //exec default.cfg // Setup custom controller exec joystick.cfg // run a user script file if present exec autoexec.cfg exec ai_fix.cfg // // stuff command line statements // stuffcmds // display the startup level startupmenu
palawiaris Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Να σας ρωτήσω μήπως έχετε βάλει ai_disable;Πολύ πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν προχωράει το παιχνίδι
georgep800 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Να σας ρωτήσω μήπως έχετε βάλει ai_disable;Πολύ πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν προχωράει το παιχνίδι Πώς μπορώ να δώ εάν το έχω ενεργοποιήσει;; Όταν δεν προχοράει το παιχνίδη γράφω ai_disable και μετά συννεχίζεται κανονικά...μέχρι που φτάνει σ'ένα σημείο και με επιστρέφει λίγο μετά απο το σημείο που είχα γράψει την εντολή ai_disable. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;;
georgep800 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Επειδή πρόκειτε να κάνω format, ποιούς φακέλους θα πρέπει να κρατήσω ώστε μετά το format να ξαναπεράσω τα saves;;
ahristos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Λογικά τον φάκελο Valve\Steam\SteamApps\όνομα λογαριασμού\half-life 2\hl2\SAVE Εμένα έχει φτάσει τα 300ΜΒ μετά από 5-6 φορές που το έχω παίξει.
georgep800 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Λογικά τον φάκελο Valve\Steam\SteamApps\όνομα λογαριασμού\half-life 2\hl2\SAVEΕμένα έχει φτάσει τα 300ΜΒ μετά από 5-6 φορές που το έχω παίξει. Εννοείς αυτόν: C:\Program Files\HL2\hl2\SAVE τον φάκελο, σωστα; Με την ευκαιρία, μήπως ξέρει κάποιος ποιός είναι ο αντοίστηχως φάκελος που πρέπει να κρατήσω στο Doom 3;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.