Lucifer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα... Αγόρασα πρόσφατα το Siemens CFX65. Αυτό είναι και το επίσημο link του στην Siemens. http://communications.siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_43621_rArNrNrNrN,00.html Κάποιο άλλο μέλος της οικογενείας έχει στην κατοχή του το καλώδιο για σύνδεση με υπολογιστή Siemens Data Cable DCA-510. Στις προδιαγραφές τόσο του τηλεφώνου (στο web page και στο manual) όσο και στου καλωδίου, αναφέρει πως τα δύο προϊόντα είναι συμβατά. Κατέβασα λοιπόν από την σελίδα της Siemens το λειτουργικό που αντιστοιχεί στο τηλέφωνό μου (Siemens Mobile Phone Manager), κατέβασα και τους drivers για το USB Cable από το site της Siemens και όλα άψογα. Υπάρχει μόνο ένα αμυδρό πρόβλημα... Δεν "βλέπει" το κινητό μου. Το δοκίμασα με ένα MC65 or sth (αυτό με το Χ στο πληκτρολόγιο) και δουλεύει άψογα. Στο manual των drivers ΔΕΝ αναφέρει πουθενά το κινητό μου στην λίστα συμβατότητας, παρ' όλο που όπως προανέφερα, το καλώδιο δηλώνεται ως συμβατό με το κινητό σε 3 διαφορετικά μέρη. Τι να κάνω? ΥΓ) Για να μην ανοίγω και δεύτερο θέμα, γνωρίζει κανείς πως να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για λήψη mms? Δοκίμασα το sms αυτόματων ρυθμίσεων από το site της Siemens αλλά και από το site της Vodafone (έχω CU) και παρ' όλα αυτά mms δεν μπορώ να λάβω... Wtf?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.