Προς το περιεχόμενο

Επαγγελματικος εξοπλισμός ηχου?

kabamarou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό προκυται να ανοιξω ενα bar και σκεφτομαι τι εξοπλισμο για την μουσική να βάλω!Το μαγαζι ειναι 90 τετραγωνικά!

Αν καποιος εχει να προτίνει καμια ιδέα για ενισχυτή, κονσόλα, ηχεία κτλ....

Thanks!

Δημοσ.

Για κονσόλες κλπ θα βολευτείς με τα κλασικότατα Pioneer cdj 100's κι ένα μίχτη.

Α, και μην ξεχάσεις να με πάρεις για dj οκ? icon_brrr.gificon_brrr.gif

τώρα όσο για τα υπόλοιπα θα τα βρεις εύκολα. Και φυσικά από τη στιγμή που το μαγαζί δε θα λειτουργεί ως club δε χρειάζεται και πολύ δυνατό σύστημα...

Δημοσ.

egw tha sou protina na pareis apo cdieres tis CDJ-200 pou paizoun k mp3.na pw k egw to parapono mou giati stin douleia mou exoume enan mikti teliws mapa k mou spaei ta neura kathe fora pou paizw.pare KALO mikti(den ennow akrivo,alla kalo) p.x o djm 300 tis pioneer an k ligo akrivos einai enas para poli kalos miktis.bebaia eksartate posa skopeueis na dwseis...apo ixeia,enisxites klp den exw k polles gnwseis opote as sou pei kapoios allos :)

kali epitixia me to magazi k elpizw na piasei :)

Δημοσ.
kali epitixia me to magazi k elpizw na piasei :)

Σωστός... καλές δουλειές κι από μένα! :grin: Σε ποια περιοχή είναι το μαγαζί? :)

Δημοσ.

Eyxaristw poly gia tis protaseis sas!Kai egw panw katw to Pioneer eixa sto myalo mou!Kamia idea gia to posa Watt na einai o enisxyths?

To magazi tha einai sthn Thessaloniki perioxh stayroupoli!

Thanks kai pali!:)

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα για μίκτη το Stanton RM 100... Πολύ καλό μηχάνημα και γύρω στα 500 ευρώ! Για cd player τα pionner cdj 100s νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση!

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα για μίκτη το Stanton RM 100... Πολύ καλό μηχάνημα και γύρω στα 500 ευρώ! Για cd player τα pionner cdj 100s νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...