Προς το περιεχόμενο

DVDShrink και συμπιεση

Erunildo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi,

Λοιπόν, δανείστηκα τα πορφυρά ποτάμια και είπα να τα συμπιέσω με το DVDShrink. Το πρόβλημα είναι ότι οι διαθέσιμοι υπότιτλοι για επιλογή, είναι μόνο οι ελληνικοί. Εγώ όμως θέλω και πχ. τους αγγλικούς .Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσω αγγλικούς υπότιτλους στην ταινία?

Δημοσ.

Περίεργο πάντως να μην έχει το αυθεντικό dvd και τους αγγλικούς υπότιτλους!Το έψαξες καλά;Στο main movie σου βγάζει να τικάρεις ποιους υπότιτλους θες και ποιους όχι.Για κοίταξέ το πάλι.

Δημοσ.

paidia min sas paraxenevei to gegonos ayto exw synantisei kai egw tainies original na exoyn mono greek ypotitloys giati oi etairies dianomis twn tainiwn stin ellada warner bros,audio visual kai alles vazoyn mono greek ypotitloys se mia tainia otan h ipoia proorizetai apokleistika kai mono gia tin elliniki agora.

profanws logw meiwseis kostoys.

opote mallon epeses se tetia!!!

Δημοσ.

Οντως δεν εχει υποτιτλους...Μ@λ@κια, αφου θελω να εχω τους αγγλικους μιας και οι ελληνικοι συνηθως ή ειναι για κλαματα ή κοβουν την μιση συζητηση...

Δημοσ.

σε γαλλικες παραγωγες παντως, δυσκολα θα βρεις αγγλικους υποτιτλους. μπορεις βεβαια να τους προσθεσεις μονος σου. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...