Προς το περιεχόμενο

windows στο linux...

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγαπητοί μου φίλοι επειδή θέλω να καταργήσω σταδιάκα τη χρήση των windows

θέλω ενα προγρ. το οποίο θα τρέχει το όφις (μη μου προτείνετε το όπενόφις το χρησιμοποιώ παράλληλα ήδη) ...ποιο προγρ. είναι ...μήπως το wine...θα τρέξει το όφις...

Δημοσ.

Αν ο υπολογιστής σου το αντέχει, μπορείς να στήσεις ένα virtual machine (vmware, qemu) και μέσα να βάλεις ένα windows image και να εγκαταστήσεις το office. Με το wine δεν πρόκειται να παίξει.

Δημοσ.
OpenOffice σε linux και είσαι κύριος! ;-)

το ξέρω...αλλά έλα που θέλω να δώσω ecdl advanced...και τα windows τα σιχαίνομαι...να μην υπάρχει άλλη πιστοποίηση σε προχωρημένο επίπεδο...αναγνωρισμένη χωρις τα χαζογουίντοους..

Δημοσ.
θέλω να δώσω ecdl advanced...και τα windows τα σιχαίνομαι...να μην υπάρχει άλλη πιστοποίηση σε προχωρημένο επίπεδο...αναγνωρισμένη χωρις τα χαζογουίντοους..

:grin: :wink: :-? :razz: :smile: :) :grin:

ελα ρε panasonic! σιγα την πιστοποίηση!!! Lol^2 !!!

Θα ξέρεις καλά το Linux (*) , και θα πρέπει να αποδείξεις οτι ξέρεις office και χρήση "Εξερευνητή των Παραθύρων" για να βρεις μια καλή δουλειά?

ξεχνα το παραμύθι των "κεντρων πιστοποίησης", εκτός αν οι φιλοδοξίες σου ειναι καριέρα σαν γραμματέας.

* (Αν όντως αφαιρέσεις τα win απο το συστημα, και το χρησιμοποιήσεις για 2,3, 6 μήνες στην καθημερινή σου ζωή)

Δημοσ.

τουλάχιστον μια πιστοποίηση για δίκτυα υπάρχει?έχεις δίκιο γι αυτό που λες...όμως την pixelview tv pro πώς την αναγνωρίζει το λίνουξ μια που το ανέφερες..(το χρησιμοποιώ παράλληλα..).

Πάντως το όφις τρέχει σε λίνουξ μ ενα προγγραμμα του πι σι γουόρλντ...θα αναφερθω εκτενώς στο θέμα προσεχώς....

και το vmare είναι μια πρόκληση να δούμε που θα το βρω...

α ξέχασα θέλω drivers και για την audigy...

Δημοσ.

Δοκίμασε να αγοράσεις το crossoffice απο τους ίδιους δημιουργούς του WINE.

Λειτουργεί 100%...Δοκιμασμένα σου μιλάω.

Το δοκιμασμένα αναφέρεται σε Office 2000.

Δεν γνωρίζω τι γίνεται με OfficeXP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...