Προς το περιεχόμενο

NEC DVD+/-R/RW ND-3520Α αξίζει με 56 ευρώ?

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέχασα να πω πως θέλουν να τους στείλεις τα χαλασμένα αντικείμενα μόνο με Γενική Ταχυδρομική και από εκεί σου παίρνουν 11 ευρώ. Άλλα 7 για να σου το στείλουν αυτοί. 7 μια μητρική και το μηχάνημα κάπου εκεί πρέπει να είναι.

Ξεφτίλες είναι ρε παιδιά μην μπλέκετε μαζί τους.

Δεν είναι σωστό αυτό που λες, εγώ τους είχα στείλει ηχεία πίσω με μεταφορική. Αρκεί να τους το πεις.

Δημοσ.

Άντε ρε που θα μου πείς πως λέω ψέματα.

Να πάς να δείς το link που έδωσα παραπάνω και μετά μίλα.

Όλοι εκείνοι δηλαδή έχουμε άδικο κι εσύ δίκιο;

Δηλαδή μπροστά στα μάτια μας μας δουλεύεις;

Διάβασέ το απο την αρχή και έλα να μου την βγείς ύστερα.

Εγώ με την σειρά μου τον προϊδοποίησα, αν θέλει ας πάει να φάει το κεφάλι του, δικό του είναι ότι θέλει το κάνει.

Δημοσ.
Άντε ρε που θα μου πείς πως λέω ψέματα.

Να πάς να δείς το link που έδωσα παραπάνω και μετά μίλα.

Όλοι εκείνοι δηλαδή έχουμε άδικο κι εσύ δίκιο;

Δηλαδή μπροστά στα μάτια μας μας δουλεύεις;

Διάβασέ το απο την αρχή και έλα να μου την βγείς ύστερα.

Εγώ με την σειρά μου τον προϊδοποίησα' date=' αν θέλει ας πάει να φάει το κεφάλι του, δικό του είναι ότι θέλει το κάνει.[/quote']

Πρώτα απ'όλα, μίλα πιο ήρεμα. Δεν ξέρω τι λέει στο site τους, πάντως εγώ που τους το είχα ζητήσει δέχθηκαν χωρίς να πουν τίποτα. Απο κει και πέρα, μιας κι αυτό το θέμα μετατράπηκε από "κάποιους" σε θάψιμο του e-shop, απλώς να αναφέρω ότι έχω κάνει πάνω απο 10 παραγγελιές και σε όλα ήταν ΑΨΟΓΟΙ.

Δημοσ.

file omerta xalarose...

exo kanei 7 paraggelies apo e-shop,apsogotatoi se oloa tous...

etsi gia na akoustei kai kati diaforetiko giati poly empathis mou fenese....

Δημοσ.

πάντως με 56 ευρώ για κάποιον που δεν έχει αντιγραφικό ντι βι ντι είναι σούπερ!!γιά κάποιον που θέλει αναβάθμιση θα έλεγα κατά pionneer ή plextor μεριά...

Δημοσ.

Kαλά καθίστε σε αυτό το topic και πέστε σε έναν mod να αλλάξει την ονομασία σε Τ e-shop μας τα λέει πολύ καλά τελευταία.

Τότε θα δείτε πως θα είστε ένα ποσοστό 10% το πολύ σε σχέση με τους παθόντες.

Δημοσ.
Kαλά καθίστε σε αυτό το topic και πέστε σε έναν mod να αλλάξει την ονομασία σε Τ e-shop μας τα λέει πολύ καλά τελευταία.

Τότε θα δείτε πως θα είστε ένα ποσοστό 10% το πολύ σε σχέση με τους παθόντες.

Κοίτα, σε αντίθεση με σας, όσοι είμαστε ευχαριστημένοι, δε θα κάνουμε κάτι τέτοιο. Σε ένα topic με τίτλο "Δεν μας τα λέει καλά το e-shop τελευταία", είναι εύλογο να έχουν γραφτεί μερικά παράπονα. Οι άλλοι που είμαστε ευχαριστημένοι, δεν έχουμε λόγο να γράψουμε σε ένα τέτοιο topic. Πάντως επειδή παίζει πολύ αυτό το θέμα τελευταία, αν θέλετε πραγματικά να αποδείξετε το ότι δεν μας τα λέει καλά το e-shop, ανοιξτε ένα θέμα με τίτλο "e-shop.gr: Εντυπώσεις", και εκεί να δούμε τι παίζει πραγματικά με το e-shop. θα είχε πολύ ενδιαφέρον και μια δημοσκόπηση, αλλά δε ξέρω αν υποστηρίζεται από το forum. Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Τώρα μιλάς σωστά.

Κι εγώ θα ήθελα την δημιουργία ενός τέτοιου topic που ο καθένας να λέει την άποψη του. Να μην υπάρχουν προσωπικές διαμάχες και να λέμε κάτι μαζί με αιτιολόγηση, όχι απλά δεν είμαι υπέρ του e-shop και είμαι υπέρ του e-shop.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να δημιουργήσω ένα τέτοιο topic για να ξέρουμε τι μας γίνετε τελικά. Θα κλειδωθεί όμως από κάποιον MOD.

Το υπάρχων θέμα έχει μέσα πάρα πολλές προσωπικές διαμάχες και από εμένα αλλά και από πολλά άλλα άτομα. Αν λοιπών δεν θα το κλειδώσει κάποιος MOD θα κάνουμε μια προσπάθεια και να γνωρίζουμε τα καλά και τα κακά του e-shop ή ακόμα και όλων των e-shops.

Ας απαντήσει ή εδώ ή σε pm κάποιος MOD και αν μας δώσουν το OK ξεκινάμε την δημοσκόπηση.

Δημοσ.
Τώρα μιλάς σωστά.

Κι εγώ θα ήθελα την δημιουργία ενός τέτοιου topic που ο καθένας να λέει την άποψη του. Να μην υπάρχουν προσωπικές διαμάχες και να λέμε κάτι μαζί με αιτιολόγηση' date=' όχι απλά δεν είμαι υπέρ του e-shop και είμαι υπέρ του e-shop.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να δημιουργήσω ένα τέτοιο topic για να ξέρουμε τι μας γίνετε τελικά. Θα κλειδωθεί όμως από κάποιον MOD.

Το υπάρχων θέμα έχει μέσα πάρα πολλές προσωπικές διαμάχες και από εμένα αλλά και από πολλά άλλα άτομα. Αν λοιπών δεν θα το κλειδώσει κάποιος MOD θα κάνουμε μια προσπάθεια και να γνωρίζουμε τα καλά και τα κακά του e-shop ή ακόμα και όλων των e-shops.

Ας απαντήσει ή εδώ ή σε pm κάποιος MOD και αν μας δώσουν το OK ξεκινάμε την δημοσκόπηση.[/quote']

Κόιτα, ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε οι περισσότεροι (αν όχι όλοι εδώ μέσα) έχουμε κάποιο συμφέρον να υποστηρίξουμε ή να θάψουμε το e-shop. Το θέμα είναι να παραθέσει ο καθένας τις εντυπώσεις του, έτσι ώστε να μπορέσουμε συνολικά να κατάλαβουμε τι παίζει.

Και για να το διευρύνω ακόμα περισσότερο, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλό για το forum να υπάρχει μια ξεχωριστή ενότητα με τίτλο "Μαγαζιά/Ηλεκτρονικά καταστήματα", έτσι ώστε να μην μαζεύονται 4-5 θέματα σχετικά με το e-shops σε άσχετες ενότητες του forum..

Δημοσ.

Και για να μην είμαι τελείως off-topic, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο nec είναι ό,τι καλύτερο σε dvd-r. Έχω το προηγούμενο μοντέλο, έχει γράψει πάνω από 400 dvd και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Είναι απόλυτα φυσιoλογικό να υπάρχουν ευχαριστημένοι κ μη χρήστες από ένα κατάστημα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Στην insomnia μας ενδιαφέρουν κ οι 2 απόψεις. Δεν κρίνεται σκόπιμο να αλλαχτεί ο τίτλος του topic αυτή τη στιγμή.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...