peris72 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Υπάρχει η δυνατότητα να περάσω υπότιτλους μέσω *.srt ή *.sub, στο τελικό αποτέλεσμα που μου δίνει το NeroVision Express 3, όταν θέλω να φτιάξω ένα dvd; Π.χ., όπως περνάει υπότιτλους σε ένα *.avi το Avi2dvd. Θέλω όμως να έχω χωρίσει την ταινία σε chapters και να υπάρχει ένα μενού, με τα παράθυρα των chapters της ταινίας, κάτι που κάνει το NeroVision Express 3, όμως από ότι είδα, δεν μπορεί να περάσει υπότιτλους στην ταινία, από αρχείο *.srt ή *.sub Γίνεται με κάποιον τρόπο να έχω υπότιτλους και χωρισμό της ταινίας σε chapters;
telias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Ap'oso xserw,dystixws oxi kai ayto isws einai to mono arnitiko tou programatos!
peris72 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Προφανώς δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό, σωστά; (χωρισμός σε chapters και εισαγωγή υπότιτλων),
accipio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Πώς δεν υπάρχει; Δες π.χ. το The Film Machine ή το Avi2DVD, που είναι και σε sticky θέματα στο φόρουμ (και δωρεάν). Το μόνο που δεν κάνουν είναι το μενού. Για πιο "επαγγελματικό" επίπεδο υπάρχει το DVD-lab Pro, αλλά και αρκετά άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.