nick_gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Θέλω από μια έξοδο της κάρτας ήχου, να τοποθετήσω ένα μετατροπέα ο οποίος να έχει θέσεις για τουλάχιστον 2 εξόδους...που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο καλωδιάκι που να το βάζω στο line out της κάρτας ήχου, και να συνδέω στην πίσω πλευρά του τα ηχεία ή τα ακουστικά που έχω γιατί βάλε μια τα ηχεία μια τα ακουστικά, φοβάμαι πως θα αντιμετωπίσω πρόβλημα κάποια στιγμή από την κάρτα ήχου Τέλος αν όλα τα παραπάνω είναι δύσκολο να βρεθούν υπάρχει μετατροπέας στον οποίο να μπορώ να συνδέω επάνω τα ηχεία και τα ακουστικά (ένα ή δύο ζευγάρια), και να επιλέγω με κάποιο κουμπί να βγαίνει ο ήχος στο ένα ή δύο ακουστικά και στα ηχεία ξεχωριστά.. ευχαριστώ για την βοήθεια
JIMBREED Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Mporeis Na Vreis Kalwdio Pou Mpenei Sthn Karta Hxou Kai Vgazei 2 Eksodous Gia Akoustika,hxeia H Oti Allo Theleis.an Twra Thes Kai Parapanw Rythmisi Rwta Sto Katasthma Me Ta Ilektronika Opou Apo Ekei Tha Pareis Kai Ton Metatropea
stehellas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 filemoy se opiodipote katasthma me hlektronika na pas kai zhtiseis ena metatropea jag apo ena se dyo , tha sou dosoyne kai kanei 1.5 euro
nick_gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 το τελευταίο που ζητάω δεν υπάρχει; θα ήταν το πιο χρήσιμο.....έχετε κανένα υπόψιν σας στα νότια προάστια;
nikoskourtis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Αν συνδεσεις σε μια εξοδο ηχεια και ακουστικα ταυτοχρονα τοτε τα ακουστικα που ειναι παθητικα ηχεια (τραβανε καποιο υπολογισιμο ρευμα) θα σου επιρεαζουν τον ηχο στα ηχεια. Καλο ειναι να μην συνδεσεις ταυτοχρονα και ηχεια και ακουστικα. Μπορεις να παρεις ενα στερεοφωνικο καλωδιο 1 μετρο μηκους περιπου ωστε να κανεις τη συνδεση μπροστα κι οχι πισω ωστε να διευκολυνεσαι και επιπλεον δε θα χαλασεις την εξοδο της καρτας αφου θα βαζεις και θα βγαζεις καλωδια στο ακρο του καλωδιου-προεκτασης.
kostas koyt Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 MPOREIS mesa apo pinaka elenxoy sto sound effects na epilejeis to line in na geinei line out ekei na syndeseis ta akoystika kai oti akoygetai apo ta hxeia na akoygetai kai sta akoystika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.