smart Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 kserete kapoio programma pou na pezi filmnet sthn ksrta tileorasis ektos apo ayta pou exei edo giati den mou pezi.an kseri kanis as mou pi.thnx
amartolos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 kane ena search sto msgboard kai tha pareis tis apadiseis sou kai me to parapanw!!!!
pseira Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Poia karta tv exeis prwta apo ola? An exei tsipaki Phillips epanw, ksexna to filmnet, para mono an exeis nomima apokwdikopoiti to msgboard einai to forum Panw sti selida exei mia epilogi pou leei " Αναζήτηση " PATA TO!
_filippos_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Άσχετο αλλά πριν απο μέρες με πήραν τηλ απο το Filmnet να ρωτήσουν αν ήθελα να ξανα γίνω συνδρομητής. Πάνε 9 χρόνια που το εχω διακόψει. Υπήρχε υποτίθεται προσφορά για δωρεάν συνδρομή τον Μάρτιο κι επειδί τέλη του μήνα λήγει με ειδοποίησαν εγκαίρως (μερικές μέρες πριν αλλάξει ο μήνας) αν ενδιαφέρομαι να ξανα γραφτώ προσορινά κι αν μου αρέσει να το συνεχίσω. Τους απάντησα πως δεν ενδιαφέρομαι κι αυτό γιατι κρατήθηκα να μην βάλω τα γέλια. Αρχηγοι αφήστε τα Dscaler και τα φίλτρα και τα cablecrypt. Με αυτά και με εκείνα αναγκάζετε την Multichoice να ψάχνει τους ξεχασμένους πρώην συνδρομητές της! (Που με θυμήθηκαν!! Όλα αυτα τα χρόνια ούτε Χριστουγενννιάτικη κάρτα, ούτε κάρτα το Πάσχα, ούτε στα γενέθλια...). Με εκτίμηση! Σύλογος ξεχασμένων πλην ευτυχισμένων πρώην συνδρομητών Filmnet. ΥΓ: Το συμβάν είναι πραγματικό!
ksessalonikios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 το επιβεβαιώνω κι εγώ το γεγονός γιατι με πήραν και μένα τηλεφωνο για να ξαναγίνω συνδρομητης μετα απο καμιά 8αετία που το εχω διακόψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.