szaf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Ποιό θεωρείτε καλύτερο; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που βγάζει καλύτερη ποιότητα;
christos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Ποιό θεωρείτε καλύτερο; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που βγάζει καλύτερη ποιότητα; Για εμένα καλύτερο είναι το Dvd shrink για συμπίεση και ποιότητα. Αντιγραφή με το DVD Decrypter.
Greg7vas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Ποιό θεωρείτε καλύτερο; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που βγάζει καλύτερη ποιότητα; DVD Decrypter
freskas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Tο CloneDVD δεν πρεπει να ξεκλειδωνει τα αυθεντικα DVD (δεν τα ripparei) και δεν συμπιεζει τα μεγαλυτερα απο 4,7Gb δισκακια (τα περισσοτετρα) για να χωρανε σε 1. Oποτε για ταινιες DVDShring καλυτερα. Για ποιοτητα : Αφου πατησεις Backup, στην καρτελα Quality Settings ενεργοποιησε τις 2 επιλογες (DeepAnalyse κ' Highqualitycompensation), τρωει χρονο αλλα κερδιζεις αναλυση.
Shineboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 καλύτερο από αυτά είναι το dvd-rebuilder αλλά είναι ζόρικο (θέλει πολλές ρυθμίσεις) και χρονοβόρο, οπότε προτείνω dvdshrink με deep analysis ενεργοποιημένο
ALR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Tο CloneDVD δεν πρεπει να ξεκλειδωνει τα αυθεντικα DVD (δεν τα ripparei) και δεν συμπιεζει τα μεγαλυτερα απο 4' date='7Gb δισκακια (τα περισσοτετρα) για να χωρανε σε 1. Oποτε για ταινιες DVDShring καλυτερα. Για ποιοτητα : Αφου πατησεις Backup, στην καρτελα Quality Settings ενεργοποιησε τις 2 επιλογες (DeepAnalyse κ' Highqualitycompensation), τρωει χρονο αλλα κερδιζεις αναλυση.[/quote'] Και πώς γίνεται τότε όλα αυτα που λές να τα κάνω με το CloneDvd της elby; Το μόνο που Δεν κάνει είναι να ξεκλειδώνει αλλά αυτό γίνεται εύκολα με την χρήση του anydvd της slysoft το οποίο απλώς τρέχει στο παρασκήνιο. Από μένα η ψήφος στο Clonedvd γιατί με μια κίνηση Ριπάρεις,συμπιέζεις και γράφεις σε dvd την ταινία σου σε χρόνο dt.
me_robas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Το καλύτερο είναι το Pinacle Instand CD+DVD. Είναι το μοναδικό που περνάει την ταινία απο 3 ή 5 (ανάλογα με την συμπίεση) περάσματα. Μετά το δισκάκι το καίς με το Decrypter. Kαι αν έχεις και το AnyDVD τότε ούτε στον σκληρό δεν χρειάζεται να περάσεις την ταινία.
freskas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Και πώς γίνεται τότε όλα αυτα που λές να τα κάνω με το CloneDvd της elby;Το μόνο που Δεν κάνει είναι να ξεκλειδώνει αλλά αυτό γίνεται εύκολα με την χρήση του anydvd της slysoft το οποίο απλώς τρέχει στο παρασκήνιο. Από μένα η ψήφος στο Clonedvd γιατί με μια κίνηση Ριπάρεις' date='συμπιέζεις και γράφεις σε dvd την ταινία σου σε χρόνο dt.[/quote'] Δεν ξερω ρε ALR, κανει και συμπιεση? Μια ματια που του ερειξα, εκτος απο το ξεκλειδωμα ουτε και μικροτερο βρηκα να κανει τα dvd. Δεν εψαξα καλα, μαλλον. Με το Shring δουλευω τα DVD ετσι και αλλιως.
stehellas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 paidia den kserw ean petagomai sto ksekarfoto alla shmera dokimasa ena programataki to opoio kanei copy se tenies me kleidoma css poy den antigrafei oute to srink oute to clone ayto einai to dvdfab !! ti lete ? egw emeina eyxaristimenos
indian Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Και εγώ μια ψήφο στο Clone πακέτο με το Any. Και συμπιέζει και όλα καλά...
gerontas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 @freskas: Το Clone DVD στην οθόνη επιλογής τίτλων έχει στο κάτω μέρος το παραθυράκι επιλογής ποιότητας (δίπλα στο ψαλίδι του preview). Αν εκεί αλλάξεις το DVD+R DL, κάνει και συμπίεση. Γνώμη μου: Το ξεκλείδωμα με το Decrypter είναι must. Από κει και πέρα: Το DVD Shrink και το CloneDVD λειτουργούν συμπληρωματικά: Αφαίρεση αχρήστων τμημάτων με το Clone, συμπίεση με το Shrink. Η ποιότητα της συμπίεσης του τελευταίου με την εκδ. 3.2 είναι για "δύσκολες" περιπτώσεις, φανερά καλύτερη, ιδιαίτερα όταν τα μέσα προβολής έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Το πρόγραμμα της Pinnacle (Instant Copy) δίνει επίσης πολύ καλή ποιότητα. Δεν κατάφερα όμως να το κάνω να συνεργαστεί με άλλο εικονικό drive ευρείας χρήσης (Alcohol, Nero, Daemon Tols) παρά μόνο με το δικό του (Instant Drive αν θυμάμαι καλά) και το έστειλα στ' αζήτητα. Το DVDFab μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις -ειδικά στη διαίρεση σε δύο DVD- όχι όμως τόσο καλές που να με πείσουν να το πληρώσω, όταν υπάρχουν freeware που κάνουν τη δουλειά του καλύτερα. Τελικά: Οτι συνηθίσει ο καθένας μας.
alma Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 dvd shrink, το καλύτερο και για αρχάριους χρήστες!! (όπως εγώ.. )
The Crow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 paidia den kserw ean petagomai sto ksekarfoto alla shmera dokimasa ena programataki to opoio kanei copy se tenies me kleidoma css poy den antigrafei oute to srink oute to clone ayto einai to dvdfab !! ti lete ? egw emeina eyxaristimenos Ποιος το είπε αυτό;;Εγώ νομίζω πως γράφει και τις ταινίες με κλείδωμα css!Anyway μια ψήφος και από μένα στο dvd shrink!
szaf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 To dvd shrink με επιλεγμένες τις ρυθμίσεις για καλύτερη ποιότητα, πόση ώρα σας κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.