DeepFloyd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πώς μπορώ να περάσω ορίσματα για το τρέξιμο του προγράμματος στη visual c++? Εξηγούμαι: Στο unix τρέχουμε ως εξής: programma orisma_1 orisma_2. Και το πρόγραμμα παίρνει τα orisma_1 και orisma_2. Στη visual c++ πώς μπορώ να τα περάσω? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
alkisg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Όταν το τρέχεις μέσα από τον compiler σου, θα έχει μια επιλογή "Program arguments" ή parameters ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς πας έναρξη->εκτέλεση και γράφεις κανονικά το μονοπάτι για το πρόγραμμα + τις παραμέτρους όπως στο unix.
DeepFloyd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Αλκη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αλλά θα ήθελα να μάθω πώς γίνεται μέσα από τον compiler, επειδή δεν το βρίσκω με τίποτα! Αυτό γιατί όταν προγραμματίζω κάτι είναι πολύ πιο εύκολο να το τεστάρω μέσα από τον compiler, παρά από το command line! Υπάρχει κανείς να ξέρει πώς γίνεται μέσα από τη visual c++?
GrMikeD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 sta properties tou project, OXI tou solution. To briskeis diladi epilegontas Properties me deksi click sto deutero eikonidio tou solution explorer. Ekei stin prwti i deuteri katigoria leei commandline. Dustuxws den exw edw VS gia na sou pw akrivws.
DeepFloyd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Ίσως είμαι στόκος και δεν καταλαβαίνω!! Έχω ανοιχτό το workspace μου, και γραφω τον κώδικά μου! Υπάρχει κάποιος τρόπος πριν πατήσω το κουμπάκι με το θαυμαστικό για να τρέξει να σετάρω μέσα από το περιβάλλον της visual c++ τις παραμέτρους?
tasoss Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 project->name of app properties->debugging->command arguments. You can use CWinApp::m_lpCmdLine as suggested for the whole commoand line in a string or you can look at the tokenized version, which you can access from the globallly defined __targv[] & __argc, just like argv[] & argc, in a regular C program.
DeepFloyd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Πάω project και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχει properties!! Τι γίνεται?? Σορυ παιδιά για την ταλαιπωρία και ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
metaxa5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Εάν χρησιμοποιείς VC++ 6 πάνε από στο μενού Project->Settings (Alt+F7). Στο tab Debug υπάρχει ένα πλαίσιο κειμένου με τον τίτλο Program Arguments. Εκεί γράψε τα command line arguments σου. Κάτι ανάλογο υποθέτω ότι θα ισχύει και για την VC++ 7.
DeepFloyd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ! Επιτέλους το βρήκα!! Τόσο απλό, και με πέδεψε τόσο πολύ!! Και πάλι ευχαριστώ όλους!! Να στε καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.