Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 NEOVO Απο εξωτερικό μου την δίνουν 320 ευρώ. Η οθόνη είναι 19". Το κακό είναι ότι δεν θυμάμε τον τύπο της οθόνης. Σαν μάρκα τι σας λέει καλή είναι; Ο καταστηματάρχης μου λέει πως δεν είναι και πάρα πολύ καλή. Λέει πως η Viewsonic και η Philips αντέχουν τουλάχιστον για 5 χρόνια. Αύριο θα πάω πάλι και γι' αυτό αν γνωρίζει κανένας θα τον παρακαλούσα να μου απαντήσει για να ξέρω τι να κάνω.
Highlander Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Eizo - Viewsonic - Samsung Με τη σειρά συμπάθειας. Οι υπόλοιπες κατά τη γνώμη μου (πάντα κατά τη γνώμη μου) δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Τώρα, κάτι Iyama, Neovo κλπ δεν μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη.
nikoskon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Highlander oute h LG L1915S aksizei ta lefta ths?
nk_surfer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Neovo TFT 17" eixame sto panepisthmio sthn Agglia....Kales mou eixan fanei, anw tou metriou sigoura....Twra apo 8ema a3iopistias to mono pou mporw na pw oti sto uni doulevan apo to prwi mexri to vrady k den etyxe pote na dw kamia me provlhma, kammenh, klp....Pistevw oti einai arketa kales gia ta lefta tous, tipota ligotero tipota perissotero....
tzoykas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Me Iiyama eimai apoluta euxaristhmenos (19") ta teleutaia 5 xronia. h o9onh den exei parousiasei problhmata oute exei xasei apo th zwntania ths. Epishs Samsung 957 (19") me exei afhsei epishs euxaristhmeno, akribws gia tous idious logous. Sth douleia mou xrhsimpoiw mia Mitsubishi Diamontron (22") pou einai ekplhktikh apla de thn exw dokimasei se ba9os xronou. Telos EIZO einai korufaies alla tis plhrwneis polu akriba (gia mena uparxoun epishs kales luseis gia ta misa lefta)
Highlander Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Highlander[/b'] oute h LG L1915S aksizei ta lefta ths? Δεν μου άρεσαν ποτέ. Και λόγω ότι έχω γνωστό στο service της LG ξέρω ότι περνάνε πολλές οθόνες από το service. Χωρίς να το έχω εποβεβαιώσει, έχω ακούσει ότι το Zero Pixel ισχύει μόνο κατά την αγορά και όχι αν το εμφανίσει αργότερα. Αν είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Αναφορικά, από το 1999 πουλάω Viewsonic και μόνο 2 έχουν χαλάσει. (Αντικατάσταση μέσω Alman). Η πρώτη (17") χάλασε την 2η εβδομάδα λειτουργίας της και έγινε αντικατάσταση με 18" γιατί δεν υπήρχε το αντίστοιχο μοντέλο διαθέσιμο. Η 2η αντικαταστάθηκε κανονικά.
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες τιμές μαζί με τις μάρκες που πιστεύετε πως είναι οι καλύτερες; Αύριο που θα πάω αν είναι να ψάξω κάτι συγκεκριμένο. Για 17" και 19". Όχι πολύ τσιμπημένες οι τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.