Προς το περιεχόμενο

Τελικά μας κοροϊδεύουν?

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά μας κοροϊδεύουν για το φθηνό Ιντερνετ για τους φοιτητές?Σ'αυτήν την κατάσταση που έχουν φέρει την οικονομία και τις αυξήσεις που κάνουν στα πάντα,πιστεύει κανένας να γίνει πραγματικότητα η εξαγγελία των υπουργών?Έχει παρατηρήσει κανένας τίποτα νεότερο?Να περιμένουμε τίποτα ή ήταν μπαρούφα προεκλογική και πέρασε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από 01/05/05 το ίντερνετ για όλους τους φοιτητές θα είναι δωρεάν και χωρίς χρέωση ΕΠΑΚ

Επίσης θα έχουν 70% σε όλα τα πακέτα DSL

Δημοσ.
Από 01/05/05 το ίντερνετ για όλους τους φοιτητές θα είναι δωρεάν και χωρίς χρέωση ΕΠΑΚ

Επίσης θα έχουν 70% σε όλα τα πακέτα DSL

To allo me ton Toto to ksereis?

LOL

Chryssa

Δημοσ.

αν είναι όπως τα λές τότε είμαστε μια χαρά αλλά δύσκολα γίνονται θαύματα!

Υ.Γ Το Internet πρέπει να το παρέχει η σχολή;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κωλόψαρα! :razz: :razz: :razz:

Κι ο ΟΤΕ πως θα ζει ρε τσογλάνια; Με φιλανθρωπίες; :grin:

(άκουσα ότι μελετάται νομοσχέδιο να αφαιρείται η χρωνοχρέωση, από τα τέλη των διοδίων. Σας το έχω πει; )

Δημοσ.

(άκουσα ότι μελετάται νομοσχέδιο να αφαιρείται η χρωνοχρέωση' date=' από τα τέλη των διοδίων. Σας το έχω πει; )[/quote']

xaxaxaxax!!Που το άκουσες αυτό ρε φίλε!!:lol::lol:

Δημοσ.

Egw akoysa oti apo 1/04 tha dinoyn koyponia mazi me tis syndeseis adsl na pairnoyn oi foithtes mpyres kai pitses apo gnwsth alysida soyper market.Na doyme an tha eimaste tyxeroi:P pantws mhn eimaste axaristoi gia arxh exoyme mia adsl poy thn plhrwneis xrysh kai an katebazeis kai ware* se koboyne. Stis epomenes ekloges tha exoyme xamhloteres times adsl kai xontra prostima gia ta dloads..pws kanane me to lafka poy dwsan ena euro anadromika kai phran to miso mesw forwn:)))))) eleos sto elladistan poy zoym..btw den eimai kollhmenos politika kai stis teleytaies ekloges toys psifhsa ki'olas:)

Δημοσ.

Αυτά που λέγανε για μειώσεις τις Adsl ήταν προεκλογικές μπαρούφες όπως πάντα!Εγώ δε βλέπω να πέφτει σημαντικά η τιμή μέχρι το 2006!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...