nikoskourtis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Η αποψη μου ειναι οτι τα dia, lidl, macro κτλ εχουν και καλα προϊοντα σε χαμηλες τιμες. Δε λεω οτι ειναι φθηνα μαγαζια. Σε πολυ γνωστες μαρκες οι τιμες ειναι περιπου ιδιες με τα αλλα μαγαζια. Ασε που σε προϊοντα οπως κινητα και υπολογιστες εχουν υψηλοτερες τιμες γιατι αργουν να τις ανανεωσουν + του οτι τους μενουν για πολυ καιρο τα προϊοντα και τα πωλουν συμφωνα με την τιμη που τα αγορασαν. Δηλαδη Αν πας να παρεις μια οθονη Lcd τοτε μπορει να την ειχαν αγορασει πριν απο 3 μηνες να μην την ξαναφεραν και να την πωλουν στην τιμη που ειχε πριν απο 3 μηνες και τωρα να εχει την μιση. Ομως σε αλλα προϊοντα οπως ειναι τα αγραφα cd και dvd το makro εχει καλες τιμες για παραδειγμα. Εχουν ενα μεγαλο πλεονεκτημα. Οτι εχουν μαρκες πιο αγνωστες και μαρκες καινουριες για την ελλαδα τουλαχιστον. Αν πας σε ενα μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη δυσκολα θα σου εχει προϊοντα bluesky, daewoo κτλ. Και αν εχει θα εχει τσιμπημενες τιμες σ' αυτα. Εχω αγορασει 2 τηλεορασεις Daewoo 28" (μια δικια μου πριν απο 2 χρονια και μια του παππου μου πριν απο 2-3 μηνες) απο το makro της πατρας, ενα βιντεο bluesky απο dia, ενα βιντεο daewoo απο praktiker. Οι τιμες ηταν χαμηλες και βεβαια οι μαρκες τους δεν ειναι οπως η sony γνωστες. Δουλευουν ολα ομως αψογα. Το θεμα ειναι οτι daewoo και bluesky δεν βρηκα σε κανενα μαγαζι ηλεκτρικων οικιακων συσκευων. Εκει ολα (αλησιδες και μη) ειχαν sony, philiphs, panasonic. Μια φορα ειχα αγορασει απο makro ενα ποντικι για το pc με 2 ροδες και 4 πληκτρα . Ηταν αγνωστης μαρκας. Ομως δουλευει μια χαρα. Το περιεργο ειναι οτι σε γνωστα μαγαζια υπολογιστων ειχε 3πλασια τιμη απ αυτη που το πηρα. Και μου εκανε εντυπωση. Το ειχαν σε τιμη λιγο μικροτερη απ το αντιστοιχο της υπερτιμημενης φιρμας microsoft. Σου λεει το πλαισιο για παραδειγμα: αφου το ποντικι της microsoft το αγοραζω 10 ευρω θα το πουλησω 15 (κερδος 50%). Θα βαλω διπλα το αντιστοιχο αγνωστης μαρκας με 10 ευρω (αρκετα φθηνοτερο γι αυτον που θελει κατι φθηνο) το οποιο το αγορασα 3 ευρω (κερδος 233%) και τελικα θα λεω και στους πελατες να αγορασουν το φθηνο (δηθεν οτι τους βοηθαω να μην πεσουν κοροϊδα της microsoft) ωστε να βγαζω εγω μεγαλα κερδη και να λενε και οι πελατες οτι τους προστατεψα ωστε να πληρωσουν λιγα. Ομως το makro κτλ πουλαει παντα με βαση την τιμη που αγοραζει κι οχι την τιμη που αξιζει το προϊον. Δηλαδη λεει: αγοραζω 3 ευρω και θελω κερδος 50% αρα πουλαω 4,5 ευρω κι οχι 10. Μερικες φορες βοηθαει το οτι στα πολυκαταστηματα αυτοι που βαζουν τιμες δεν ειναι σχετικοι με τις τιμες των αντιστοιχων προϊοντων αλλου. Παντως το καλυτερο ειναι να ψαχνεις πολλα μαγαζια τη στιγμη που θα αγορασεις κατι και να συγκρινεις. Να μην παρασυρεστε απλα επειδη λεει οτι ειναι σε προσφορα. Υ.Γ. Πιστευω οτι το makro εχει τις καλυτερες τιμες απο αλησιδες πολυκαταστηματων και super market (απο την εμπειρια μου σ' αυτα που αγοραζω) και βεβαια παντα το ψαχνουμε.
jabar Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 εγω παντως το ασυρματο ποντικι σε προηγουμενη προσφορα του το πηρα TO πηγα πισω στις 25 μερες ξεχνωντας μαλιστα να τους παω το σοφτ και μου δωσαν τα λεφτα πισω
panasonic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 πράγματι πάντως ασύρματο οπτικό για φορητό με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και τιμή 15 ευρώ είναι καλή προσφορά!
johnvam Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Εγώ στο παρελθόν είχα αγοράσει ένα dvd player για την τηλεόραση. Το καλό με τις αγορές απο το lidl είναι οτι μπορείς μέσα σε ένα μήνα απο την ημερομηνία αγοράς να το επιστρέψεις πίσω (ακόμα και αν το έχεις ανοίξει) και να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω!!! Εγώ λοιπόν το άνοιξα, το έβαλα, είδα και μερικές ταινίες, σε κάποια σημεία και κάποιες λειτουργίες δεν μου έκαναν, και το πήγα πίσω μετά απο 20 μέρες!
panasonic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 εγώ πάντως πήρα ένα μικρό στερεοφωνικό για το υπνοδωμάτιο με 49 ευρώ,το οποίο διαθέτει και τηλεχειριστήριο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δε το επιστρέφω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.