Προς το περιεχόμενο

Usual Suspects!!!

Alt3rnative

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PRospatho na kanw encode thn tainia me to dvd shrink kai mou rixnei poly thn aanalysh eksaitias kapoiwn audio epilogwn pou de mporw na vgalw epidi de kserw ti einai.Exei gia paradeigma 2 english 2ch apo 120 kati mb!Exei allo ena english 510 mb sto opoio anaferetai 5dt.Kai fysika to 5.1 english to opoio LOGIKA prepei na einai to mono pou xreiazetai.Apo extras den einai ta ypoloipoa giati vriskntai se allo dvd.Mporei na voithisei kapoios?

Δημοσ.

Αν θέλεις να έχεις όσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα στην εικόνα, άφησε μόνο το 5.1

Αν αφήσεις 2 audio tracks θα χάσεις πολύ σε ποιότητα εικόνας.

Το DTS έχει μεν καλύτερη ποιότητα ήχου, αλλά έχει μεγαλύτερο μέγεθος και δεν είναι συμβατό με όλα τα DVD players, οπότε μπορεί να έχεις πρόβλημα αν αφήσεις μόνο αυτό.

Δημοσ.
Τα 2ch tracks είναι σχολιασμοί, το 5dt είναι το DTS και το 5.1 είναι το Dolby Digital.

Den einai panta etsi mou exei tyxh se olokainourgia tenia na exei mono 2ch gia to main movie!!!!!!

Δημοσ.

Για τη συγκεκριμένη ταινία λέω. Κάποιες άλλες έχουν την κανονική μπάντα της ταινίας σε 2.0, 5.1 και DTS (όπως η Πολίτικη Κουζίνα που έχω μπροστά μου). Κάποιες άλλες έχουν σε 2.0 τα μεταγλωτισμένα tracks και το original σε 5.1 ή/και DTS. Και τέλος, επειδή μου έχει τύχει και αυτό, κάποιες έχουν τα μεταγλωτισμένα σε 5.1 και το original audio σε 2.0 (σε DVD Ιταλικής κατασκευής αν δεν κάνω λάθος) :P

Δημοσ.
Και τέλος, επειδή μου έχει τύχει και αυτό, κάποιες έχουν τα μεταγλωτισμένα σε 5.1 και το original audio σε 2.0 (σε DVD Ιταλικής κατασκευής αν δεν κάνω λάθος) :P

Μιλαμε για την αριστη αγορα DVD! :P Τελικα αυτοι οι λαοι (Ιταλοι, Γαλλοι, Γερμανοι..) εχουν φοβερο κομπλεξ με τη γλωσσα τους, δε τους εφτανε η μεταγλωτιση στην τηλεοραση το επεκτεινανε ακομα και στα DVD! Αντε και χωρις καθολου αγγλικα στα DVD ρε παλικαρια! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...