kino Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μπορούν να αποκατασταθούν δεδομένα σκληρού δίσκου φορμαρισμένου με wipe; [Ο δίσκος μου εμφανίζει προβλήματα και θα ζητήσω να αντικατασταθεί από το κατάστημα βάσει εγγυήσεως. Έκανα φορμάτ γιατί δεν θέλω ο οιοσδήποτε να επαναφέρει και δει τα αρχεία μου]
madsc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Ανάλογα τι εννοείς wipe. [πρόγραμμα; διαδικασία; εντολές; passes;] Θεωρητικά πάντος [κ μόνο ίσως] υπάρχει τρόπος για ανάκτηση, του οποίου οι πιθανότητες κατεβαίνουν ανάλογα με τα passes κ το pattern που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα για να γράψει τα 01001110 πάνω από τα ήδη υπάρχοντα. [Με αυτό τον τρόπο γίνεται το κάθε wipe]. Στην πράξη τώρα το κόστος του εξοπλισμού καθώς κ οι ώρες για να γίνει αυτή η δουλειά ανεβαίνουν τραγικά πολύ χωρίς απαραίτητα να έχει αποτέλεσμα η όλη διαδικασία. Αν θες να είσαι οκ κ ένα freeware πρόγραμμα να χρησιμοποιήσεις για αυτή τη δουλειά κάνοντας full wipe τον hd sou με μερικά passes (παίρνει ώρες ακόμα κ για 80g hd) είναι ιδιαίτερα απίθανο να σου σηκώσει κάποιος data. /sc
accipio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μπορούν να αποκατασταθούν δεδομένα σκληρού δίσκου φορμαρισμένου με wipe; [Ο δίσκος μου εμφανίζει προβλήματα και θα ζητήσω να αντικατασταθεί από το κατάστημα βάσει εγγυήσεως. Έκανα φορμάτ γιατί δεν θέλω ο οιοσδήποτε να επαναφέρει και δει τα αρχεία μου] Το ίδιο έκανα κι εγώ με το δίσκο μου όταν εμφάνισε προβλήματα. Έκανα πλήρες φορμάτ και τον έδωσα για αντικατάσταση. Ελπίζω να μην τον ψαχούλεψε κανείς, κι αν το έκανε, να μην έχει μείνει ίχνος δεδομένων χάρη στο φορμάτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.