wiz@rd21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Λοιπόν, πριν από αρκετό καιρό (κανά δίμηνο) χωρίς να είμαι και σίγουρος, είχα πουλήσει το Ice Wind Dale Collection σε έναν χρήστη του forum, τον οποίο πιστεύετε ή όχι δεν θυμάμαι ποιός είναι. Λοιπόν το παιχνίδι κυριολεκτικά χάθηκε, μιας και ούτε στο ταχυδρομείο είναι ούτε λεφτά πήρα από τον παραλήπτη του... Μπορεί το παιδί που είχαμε κάνει την συμφωνία να έρθει σε επαφή μαζί μου μέσω pm να δούμε τι έγινε; γιατί είμαι σίγουρος ότι τα ΕΛΤΑ ευθύνονται... Sorry που το βαλα εδώ αλλά είναι το μόνο σχετικό forum(για παιχνίδια)
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μιλήσατε καθόλου στο τηλέφωνο πριν κάνετε συμφωνίες;
wiz@rd21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Όχι, μέσω pm, τα οποία δυστυχώς έσβησα. Πάντως δεν λέω ότι φταίει το παιδί, γιατί έχουν ξαναγίνει βλακείες με τα ελτά. Απλά αν τον βρω μπορεί να δούμε τι έγινε, μήπως το στείλαν και δεν το πείρε κτλ
MariaTs. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Σε τέτοιες περιπτώσεις (ειδικά για τέτοιου είδους αποστολές) εμπιστεύεσαι κάποια ιδιωτική εταιρεία κι όχι τα ΕΛΤΑ (ΕΛληνικήΤΑλαιπωρία). Μία ACS επί παραδείγματι. Έτσι και το δισκάκι θα παραλάβει ο ενδιαφερόμενος και εσύ θα πάρεις τα λεφτά σου. Η πώληση κανονίστηκε να γίνει με αντικαταβολή; Να ξέρεις πάντως πως δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος! Όταν μυρίζονται cd το εξαφανίζουν ως δια μαγείας και μετά κάνουν την πάπια. Ένας γνωστός μου -ιδιοκτήτης ραδιοφώνου- ήταν να παραλάβει μία σειρά από καινούρια δισκάκια από κάποια δισκογραφική εταιρεία. Τελικά χαθήκαν ...μέσα στους σάκους του ΕΛΤΑ!
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Με ACS και οποιαδήποτε άλλη Courier με το συμπάθιο κιόλας αλλά θα σου πάρουν τα σώβρακα για μεταφορικά. Εμένα τις προάλλες η Γενική ταχυδρομική μου πείρε 11 Ευρώ.
wiz@rd21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Και αυτός είναι ο λόγος που τα έστειλα με ελτα, γιατί ακριβώς τα έξοδα ήταν του αγοραστή και για να μην επιβαρυνθεί κι' άλλο...
pseira Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 me point-to-point apostoli kai oxi porta porta einai ~5-6 euro. Oso peripou kai i antikataboli (gia elafria antikeimena opws to game)
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Με τα ΕΛΤΑ αλλά συστημένο. Έχεις απόδειξη στα χέρια σου και η επιβάρυνση είναι λιγότερη από τα 4 ευρώ για ελαφρύ φάκελο.
wiz@rd21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μα το έστειλα με αντικαταβολή, ουσιαστικά το ίδιο με το συστημένο είναι, στο αφήνουν εάν είσαι εκεί, αλλιώς σημείωμα να το πάρεις από το ταχυδρομείο...(αφού πληρώσεις και στα δύο...)
wiz@rd21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Παιδιά ο χρήστης βρέθηκε, ευχαριστώ πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.