laskos0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Χαίρεται σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα.Θέλω να γράψω κείμενο και να χρησιμοποιήσω "εκθέτη" και "δέκτη" στο κείμενο μου..Αυτό γενικά μπορούσα να το κάνω μέχρι πρόσφατα!!!! Σήμερα προσπαθούσα με τον γνωστό μου τρόπο. 1)μάρκαρα το κείμενο που ήθελα να γίνει δέκτης 2)επέλεγα size->other->open type->Subscript 3)ΓΙΝΟΤΑΝ Εεε λοιπόν σήμερα δε γινόταν με τίποτα..το αγνοούσε επειδικτικά και εμφάνιζε όλο το κείμενο κανονικά..ʼλλαξα γραμματοσειρές , μέχρι και επανεγκατάσταση έκανα....αλλά μάταια... Δεν έχω πειράξει καμιά ρύθμιση..Μήπως μπορεί κανείς να προτείνει κάτι... Ευχαριστώ
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 αυτό το πρόβλημα στο εμφανίζει μόνο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα?
laskos0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Βασικά τώρα το παρατήρησα πρώτη φορά...Έχω και τον acrobat pro 7 (από την ίδια εταιρεία) εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου...(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό) Πάντως όσον αφορά την ερώτηση....ναι,δεν έχω άλλο πρόγραμμα που να παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.