Προς το περιεχόμενο

Για τσεκάρετε αυτό το laptop

konspir2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1041&osCsid=89ba890dc16c0826ce6705e9ed18cfd8

=====================

HP Pavilion zv6090EA

CPU: Mobile AMD Athlon 64 Prozessor 3800+

VGA Card: 128 MB ATI Radeon Xpress 200M

HDD: 100 GB

Ram: 1024 MB (2x512)

Optical Drive: Double-Layer Dual-DVD Recorder

WLAN: Yes (54Mbit/s)

Display: 15,4" Bright View Widescreen TFT-Display

Πληκτρολόγιο 88 πλήκτρων Qwertz

Openrating system: Windows XP Home

================================

Λοιπόν:

Το άνωθεν laptop αποτελεί μέλος της σειράς zv6000 της HP η οποία ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί ΟΥΤΕ στο hp.com!!!!!!!!!!!!!

Τώρα πως το βρήκε ο κάτοχος του openmind.gr δεν ξέρω :???:

Σημειώνω ότι στο site υπάρχουν ακόμα 3 laptops αυτής της σειράς (πιο οικονομικά).

Αυτό που σας παρέθεσα πως σας φαίνεται για desktop replacement??

Βασικά πληροί όλες τιε προϋποθέσεις που έχω θέσει και είναι και σε πολύ καλή τιμή.

Λέω να το χτυπήσω.

Τί λέτε;

Δημοσ.
http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1041&osCsid=89ba890dc16c0826ce6705e9ed18cfd8

=====================

HP Pavilion zv6090EA

CPU: Mobile AMD Athlon 64 Prozessor 3800+

VGA Card: 128 MB ATI Radeon Xpress 200M

HDD: 100 GB

Ram: 1024 MB (2x512)

Optical Drive: Double-Layer Dual-DVD Recorder

WLAN: Yes (54Mbit/s)

Display: 15' date='4" Bright View Widescreen TFT-Display

Πληκτρολόγιο 88 πλήκτρων Qwertz

Openrating system: Windows XP Home

================================

Λοιπόν:

Το άνωθεν laptop αποτελεί μέλος της σειράς zv6000 της HP η οποία ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί ΟΥΤΕ στο hp.com!!!!!!!!!!!!!

Τώρα πως το βρήκε ο κάτοχος του openmind.gr δεν ξέρω :???:

Σημειώνω ότι στο site υπάρχουν ακόμα 3 laptops αυτής της σειράς (πιο οικονομικά).

Αυτό που σας παρέθεσα πως σας φαίνεται για desktop replacement??

Βασικά πληροί όλες τιε προϋποθέσεις που έχω θέσει και είναι και σε πολύ καλή τιμή.

Λέω να το χτυπήσω.

Τί λέτε;[/quote']

Καλά έπαθα...το αναζήτησα και εγώ στην hp και δε το βρήκα. Θα πάρω τον ιδιοκτήτη ένα τηλ. να τον ρωτήσω που το πέτυχε ( τυχαίνει να τον γνωρίζω απο πρόσφατη αγορά ) και θα δω τι θα μου πεί.

Αναμείνατε... :grin:

Πάντως σαν φορητό καλό φαίνετε..Ο δίσκος είναι στις 4.200 ή στις 5400?

Δημοσ.

Πήρα ήδη τηλ.

Απ' ότι κατάλαβα είναι εισαγωγή από Γερμανία.

Αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στο net δεν υπάρχει πληροφορία για αυτά τα μοντέλα.

Το openmind έχει την παγκόσμια αποκλειστικότητα νομίζω :)

Όσο για τον δίσκο δεν με πολυαπασχολεί, γιατί σκέφτομαι να τον αλλάξω με έναν στις 7.200 ;)

Κατά τ' άλλα πως σου φάινεται το laptopάκι;;

Δημοσ.

Από Γερμανία μου είπε ο ιδιοκτήτης του openmind.

Παρ' όλα αυτά 307 Ευρώ ακριβότερο είναι μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Δημοσ.
Ανεξάρτητη εισαγωγή μου μυρίζει ... από καμιά Γερμανία ? Ιαπωνία ? ....

Μόλις μίλησα μαζί του,

μου είπε ότι είναι ανεξάρτητη εισαγωγή απο Γερμανία. Με διαβεβαίωσε πάντως ότι η εγγύηση του είναι οκ απο την ίδια την εταιρεία και δεν έχω κανένα λόγο να τον αμφισβητήσω..Στο amilo μου ισχύει το ίδιο και καλύπτεται με έξοδα δικά του απο το επίσημο service της Alman ;-)

Μου είπε κιόλας ότι τον πήρε κάποιος το πρωι και ρωτούσε πληροφορίες, μάλλον ο φίλος που έκανε το post? :grin:

Tέσπα για άλλη μια φορά ( Αν θυμάμαι κάπου το ξανάγραψα ) λέω ότι στην δική μου αγορά το παλικάρι αποδείχθηκε σπαθί, με ενημέρωσε πλήρως για το τι αγόραζα προσφέρθηκε μάλιστα για την διήμερη αναμονή του προιόντος να μου δώσει ένα άλλο φορητό για να κάνω την δουλειά μου, :smile: και γενικά δεν έχω κανένα παράπονο. ;-)

Αυτο το γερμανικό site καλό αλλά στα φορητά εγώ δεν θα ψώνιζα ποτέ απο εξωτερικό λόγω μεγάλου ρίσκου και προπληρωμής.

Δημοσ.
Από Γερμανία μου είπε ο ιδιοκτήτης του openmind.

Παρ' όλα αυτά 307 Ευρώ ακριβότερο είναι μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Μπορεί να είναι η επέκταση της εγγύησης. Και το δικό μου στην Γερμανία το βρήκα 300 ευρώ φθηνότερο αλλά όπως είπα μεγάλο ρίσκο και προπληρωμή!

Άσε που αν πάθει κάτι καλύτερα να κυνηγάω Κρητικό παρά γερμανό!

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι και ο φίλος από το openmind κάπως έτσι τα παραγγέλνει, απλά θα κάνει μαζικές παραγγελίες.

Αν και νομίζω ότι εφόσον πληρώνεις με πιστωτική το ρίσκο είναι το ίδιο.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Η ΗΡ δεν δίνει Global εγγύηση;; Δηλαδή αν πάω Γερμανία και αγοράσω ένα laptop, η ΗP Hellas δεν μου παρέχει εγγύηση;

Δημοσ.
Φαντάζομαι ότι και ο φίλος από το openmind κάπως έτσι τα παραγγέλνει' date=' απλά θα κάνει μαζικές παραγγελίες.

Αν και νομίζω ότι εφόσον πληρώνεις με πιστωτική το ρίσκο είναι το ίδιο.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Η ΗΡ δεν δίνει Global εγγύηση;; Δηλαδή αν πάω Γερμανία και αγοράσω ένα laptop, η ΗP Hellas δεν μου παρέχει εγγύηση;[/quote']

Global βασική εγγύηση δεν υπάρχει παρά μόνο της siemens που είναι πανευρωπαική απο όσο ξέρω.

Το θέμα είναι ότι και να έχεις τέτοια εγγύηση θα πρέπει να κάνεις διαδικασία για να ισχύει

Χρειάζονται fax απο εκεί που το αγόρασες και διάφορα άλλα χαζά. Οπότε για μένα τουλ. παπούτσι απο τον τόπο σου κι ας είναι και...307 ακριβότερο

( Αν βγάλεις φ.π.α και μεταφορικά το ίδιο και φθηνότερο σου έρχετε!

Σκέψου ότι σε κάθε έμβασμα που κάνω στον αδερφό μου στην Αγγλία πληρώνω 32 ευρώ στην eurobank!! :evil:

Δημοσ.

Πως να βγάλω το ΦΠΑ φίλε laptopmaniac αφού το πληρώνω;; :)

Κατά τα άλλα πως το κόβεις το μηχάνημα για Desktop Replacement;

Η κάρτα γραφικών έχει κανείς ιδέα τί ψάρια πιάνει;

Δημοσ.
Πως να βγάλω το ΦΠΑ φίλε laptopmaniac αφού το πληρώνω;; :)

Κατά τα άλλα πως το κόβεις το μηχάνημα για Desktop Replacement;

Η κάρτα γραφικών έχει κανείς ιδέα τί ψάρια πιάνει;

Το φ.π.α το παίρνεις πίσω αν κόψεις τιμολόγιο. Είναι πολύ εύκολο να βρεις μια εταιρεία να το κόψεις. Όλες θέλουν να δείχνουν έξοδα στην εφορία :grin:

Την κάρτα αυτή πρώτη φορά τη βλέπω σε φορητό.

Μάλλον είναι η μικρή αδερφή της X300 σε pci express δίαυλο άρα και πιο αργή. Αν δε θες παιχνιδομηχανή πάρτο στα λεφτά του είναι καλή αγορά.

Ανάφερε και στον ιδιοκτήτη το όνομα μου ( Πες του ο συνωνόματος σου απο Αθήνα που πήρε το amilo ) μπας και σου κάνει και καμμιά έκπτωση :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...