Sibi Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 ta sosta slot gia dual channel me afksimeni statherotita alla ke afksimenes dinatotites o/c ine ta ddr 2 kai 4.ekei prepei na valeis tis mnimes sou. ke pekse kai me tras,trp,cas ktl ktl ktl
Imagine Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Το δις εξ αμαρτήν...ουκ Imagine σοφού; Θα δείξει...αυτή τη στιγμή φοράω ήδη τις 2x512MB TwinMos Speed Special (Winbond chips) και ραφινάρω τις ρυθμίσεις στο BIOS. Βρίσκομαι στα DDR500MHz@ 2-2-2-8 και τα υπόλοιπα στα auto...με 3.2V το memtest δείχνει να τα πηγαίνει καλά. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είναι γεμάτες με αυτοκόλλητα, και η θερμοκρασία τους δεν είναι και χαμηλή...ένα 50άρι το βαράνε (by touch)! Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ πολύ, πάντως μετά από κάνα 5ωρο memtest, μόνο στο test #8 μου βγάζουν λάθη. Πιστεύω ότι είναι θέμα θερμοκρασίας...η πρόχειρη χρήση ενός 80mm fan πάνω από τα sticks έλυσε το πρόβλημα και τώρα τρέχουν error free...κάτι που βέβαια δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα...έχω διαβάσει για πολύ καλύτερα αποτελέσματα, όπως βλέπω ότι έχεις και εσύ φίλε voudas... Τι μπορεί να μου φταίει; Τι να κοιτάξω;
voudas Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 μπορείς να μου πεις με τί μούλτι είσαι και τί b/w σου βγάζει το μεμτεστ? τα timings που έχεις στο auto ίσως σου κόβουν b/w ή σου δίνουν λάθη ποιό Bios έχεις? πάντως για 3.2v είσαι ΣΟΥΠΕΡ εκεί για παραπάνω τάση μόνο με ψύχτρες και φαν γιατί ξέρω για πολλές ψόφιες UTT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.