Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για όλους τους κατόχους laptop

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που λέει ο pseira, αν κατάλαβα καλά, είναι σωστό απλά δεν το εξέφρασε σωστά. Ο pentium M δουλεύει στα Hz που αναφέρει ο κατασκευαστής (πχ 1.7) αλλά οι επιδόσεις του δεν έχουν σχέσει με αυτές ενός Pentium που δουλεύει στα ίδια Hz. Οπότε ένας Pentium M 1.7 χτυπάει σε επιδόσεις κάποιον P4 (αν είναι 2.8, 3 κλπ δεν ξέρω...δεν είχα βρει τίποτα στην intel) που τρέχει σε πολύ ψηλότερη ταχυτητα. Κοινώς λέτε το ίδιο πράγμα :)

• Moderators
Δημοσ.

Kοινως"κοιταξτε τι μπορουμε να κανουμε!Σας δουλευαμε τοσο καιρο που στα καινουρια μοντελα απλα ανεβαζαμε καθε φορα τα mhz":roll:

Δημοσ.

Εχω τα 2 laptops στην υπογραφή μου κι ένα παλιό αλλά λειτουργικό Hp Celeron 333Mhz, 128mb RAM, 8GB Hdd και 12ρα οθόνη το οποίο έχει η αδερφή μου (φοιτήτρια).

Δεν τα πουλώ γιατί δεν αξίζει τον κόπο.

Το 2ο Τoshiba μου όταν έκανα απόπειρα όλοι μου έδινα 350 ευρώ max.Οπότε το κράτησα και εγώ να το έχω backup στην δουλειά μου.

Καλά το Α50 είναι καινούριο αλλά το Satellite είναι 2,5 ετών.

Πάντως Τoshiba μια ζωή θα παίρνω, απλά τα καλύτερα κ απροβλημάτιστα μηχανάκια.

Δημοσ.

ego eixa apo to 1997 mexri kai to 2000 ena ACER sta 700 Mhz me Windows 2000 kai douleve apsoga. H Bataria tou eixe pesei arketa , alla kata ta alla itan apsogo.

Sti sinexeia , to 2004 (arxes) agorasa ena Fujitsu Siemens Centrino , to opio exo skopo na to kratiso peripou mexri to 2006 h to 2007 an me simferei na tou prostheso RAM kai na tou valo allo skliro disko.

Δημοσ.

Παίδες σε κάνα μήνα πουλάω το toshiba μοϋ:

Qosmio G10-105 με centrino 2.0, 1024 Ram , 120 Gb σκληρό, 17 wide κ.λ.π θα το δώσω γύρω στα 2500 ( Στο πλαίσιο τώρα έχει 3900 ) γιατί θα πάρω το G 10-106. Όσοι ενδιαφέρεστε pm me! Μάλλον γύρω στις 15 του Απρίλη θα είναι εδώ το μωρό μου οπότε θα τον δώσω και αυτόν...

Δημοσ.
diladi gia na katalavw kai egw pou skopevw na agorasw laptop, enas centrino sta 1.7 ehei paraplisies epidoseis me enan pentium sta 3GH?

Ναι ρε συ αυτό δεν είπαμε παραπάνω.Δες και το link που έδωσα παραπάνω για να πειστείς!:)

Δημοσ.

Η συχνοτητα του ρολογιου ενος επεξεργαστη ειναι στανταρ. Δηλαδη ενας Centrino 1.7GHz λειτουργει στανταρ στα 1.7. Το θεμα ειναι οτι αν εχει μεγαλυτερη L2 Cache (δεν το γνωριζω) θα εχει μικροτερη καθυστερηση σε καθε προσπελαση στη μνημη, οποτε θα μειωνονται οι κυκλοι ρολογιου που πηγαινουν χαμενοι καθως γινεται προσπελαση στη μνημη, με αποτελεσμα πιθανως καλυτερες επιδοσεις. Παντως η συχνοτητα δεν αλλαζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...