Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση firmware dvdr σε εξωτερικό κούτι(Nec-3500)

stefanos_79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στον φορητό το Nec3500 σε εξωτερικό κουτί και θα ήθελα να το αναβαθμίσω το firmware.Είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτή?Εχω κατεβάσει ένα exe αλλά φοβάμαι να το κάνω για το λόγο ότι είναι σε εξωτερική θήκη.Μη γίνει καμιά πατατιά και τρέχω μετά για νέο recorder ή τραβήξει κανένα τρελό σκάλωμα άλλο ο φορητός. Το λέω γιατί σε κάποιες οδηγίες αναβάθμισης firmware είχα διαβάσει το εξής : ..remove any others usb devices connected to your system..Υπάρχει κανείς που το έχει κάνει?

Και κάτι άλλο τι έχετε κερδίσει με την αναβάθμιση όσοι την έχετε κάνει? Γράφει πιο γρήγορα δισκάκια dvd από την αναγραφόμενη ταχύτητα τους?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Σχετικά με τον φόβο σου περί της αναβάθμισης του firmware δεν έχω να σε συμβουλέψω τίποτα καθώς δεν έχω εξωτερικό drive για να ξέρω. Όμως,

...τι έχετε κερδίσει με την αναβάθμιση όσοι την έχετε κάνει? Γράφει πιο γρήγορα δισκάκια dvd από την αναγραφόμενη ταχύτητα τους?...

έχω το ίδιο recorder στο desktop και δεν είδα καμία απολύτως διαφορά σε ταχύτητα ή οτιδήποτε άλλο (εγώ πήγα από την 2.16 στην 2.19).

Δημοσ.
Σχετικά με τον φόβο σου περί της αναβάθμισης του firmware δεν έχω να σε συμβουλέψω τίποτα καθώς δεν έχω εξωτερικό drive για να ξέρω. Όμως' date='

έχω το ίδιο recorder στο desktop και δεν είδα καμία απολύτως διαφορά σε ταχύτητα ή οτιδήποτε άλλο (εγώ πήγα από την 2.16 στην 2.19).[/quote']

Η αναβάθμιση δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα εγγραφής του DVDRW σε βοηθάει σε άλλους τομείς. Εάν διαβάσεις το post για το 3500 θα καταλάβεις αρκετά.

Δημοσ.
Εχω στον φορητό το Nec3500 σε εξωτερικό κουτί και θα ήθελα να το αναβαθμίσω το firmware.Είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτή?Εχω κατεβάσει ένα exe αλλά φοβάμαι να το κάνω για το λόγο ότι είναι σε εξωτερική θήκη.Μη γίνει καμιά πατατιά και τρέχω μετά για νέο recorder ή τραβήξει κανένα τρελό σκάλωμα άλλο ο φορητός. Το λέω γιατί σε κάποιες οδηγίες αναβάθμισης firmware είχα διαβάσει το εξής : ..remove any others usb devices connected to your system..Υπάρχει κανείς που το έχει κάνει?

Και κάτι άλλο τι έχετε κερδίσει με την αναβάθμιση όσοι την έχετε κάνει? Γράφει πιο γρήγορα δισκάκια dvd από την αναγραφόμενη ταχύτητα τους?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Γεια σου φίλε!

Καταρχάς πρέπει να έχεις φορτίσει την μπαταρία στο Laptop, και για ποιο σίγουρα να το έχεις και στο ρεύμα.

Βάζεις σε λειτουργία το εξωτερικό DVDR που έχεις και μετά τρέχεις το πρόγραμμα που έχεις κατεβάσει.

Προσοχή κατά την αναβάθμιση να μην κλίσεις το DVDR αν δεν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και να απενεργοποίησης αν έχεις βάλει Screen Server στο Laptop κ.τ.λ.

Σε ενημερώνω ότι η τελευταία έκδοση για το (NEC ND3500) είναι η 2.19

Αν δεν είσαι σίγουρος για την έκδοση που έχεις μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.

http://support.necsam.com/oem/downl...dl/K350GN9Q.exe

Με της αναβαθμίσεις μπορείς να έχεις περισσότερη συμβατότητα με μάρκες DVDR της αγοράς, καθώς και για περισσότερη ταχύτητα εγράφης.

Δημοσ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

to exo kai ego eksoteriko kai to kanei update poles fores mi masas!!!!

se sundesi usb2 !!!

Δημοσ.

Egw pali tou exw allaksei ta fota kyriolektika! To exw kai egw sto laptop mou se ena USB2.0/Firewire combo case kai tou exw perasei oti firmware kykloforei sto internet! Twra tou exw valei tin official 2.19 kai mallon autin tha afisw giati me afise ikanopoihmeno kai ta hacked den ta poly empisteuomai (ektos elaxiston).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...