Προς το περιεχόμενο

Ποιας εταιρείας antivirus χρησιμοποιείται ?

EXARXEIA_CITY

Ποιας εταιρείας antivirus χρησιμοποιείται ?  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιας εταιρείας antivirus χρησιμοποιείται ?

• Kaspersky
      48
    • Norton
      32
    • McAfee
      16
    • F-Secure
      4
    • Panda
      5
    • Nod32
      17
    • AVG
      8
    • F-Prot
      0
    • BitDefender
      4
    • AVK
      0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Norton rulez yeah baby!!! Είχα να κάνω κάνα 8μηνο format' date=' και με το που έκανα uninstall to 2004, το pc crashed μια και καλή... φυσικά ούτε λόγος για το τι σου αφήνει στη registry και δεν μπορείς να βάλεις άλλο antivirus. Σύρσιμο είπες??? Πιο βαρύ AV πιστεύω ότι δεν υπάρχει.... κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η κοροιδία και με τα περιοδικά που το βγάζουν και καλύτερο... μη χέσω... :?

Kaspersky ladies and gentlemen, βρήκα την ησυχία μου επιτέλους, πιο ελαφρύ και από πούπουλο ;-).[/quote']

Καταρχήν για να ξέρουμε τι λέμε δεν λέω ότι το norton είναι το καλύτερο αλλά για μένα δουλεύει καλύτερα στο σύστημά μου. Όσο για περιοδικά δεν τα παίρνω ποτέ ως βάση για κάτι που θα κάνω αφού ξέρω ότι τα παίρνουν και αυτά (τι άλλο να κάνουν)

Τις δοκιμές τις είχα κάνει εδώ και ένα χρόνο που είχα κάνει φορμάτ. Δεν ήθελα να βάλω νόρτον και δοκίμασα όπως είπα kaspersky και fsecure.

Oσο για το τι κάνουν τα antivirus μόλις τα βγάλεις εκεί είχα λάβει τα μέτρα μου πριν πειραματιστώ και είχα κρατήσει image με το ghost.

Γνωρίζω πολύ καλά τι κάνει ο νόρτον με την απεγκατάστασή του αλλά να δείτε και τι έκαναν τα άλλα. Μιλάμε για καταστροφή σκέτη. Και όπως είπα μετά την κάθε απεγκατάσταση και αφού έβλεπα το σύστημα και ήταν μαύρα χάλια έκανα μια επαναφορά με το ghost και όλα καλά.

Οσο για τον νόρτον και αν είναι ή όχι βαρύς. Εντάξει είναι λιγάκι βαρύς αλλά όχι αυτό το πράγμα που ακούω. Εχω pentium4->2.66g 512 η μνήμη.

Παρότι το PC το έχω παραφορτώσει με προγράμματα πάει μια χαρά.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βέβαια έχεις ξεχάσει να βάλεις διάφορα antivirus στο poll και ούτε και επιλογή "κανένα" ή "άλλο", γιατί βρίσκομαι στην επιλογή "άλλο" αφού χρησιμοποιώ το PC-Cillin της Trend Micro. Ψήφισα βέβαια το Nod32 γιατί το έχω βάλει σαν δεύτερο εδώ και μερικές μέρες

• Members
Δημοσ.

Στον Pentium II 350 MH που έχω δεν είχα πολλές επιλογές:

Το Norton έκανε 2 ώρες να ολοκληρώσει έναν έλεγχο.

Το Kaspersky το σταμάτησα στις 2,5 ώρες γιατί δεν άντεχα άλλο να περιμένω.

Το Panda έκανε γύρω στη μία ώρα αλλά, όπως και τα προηγούμενα, βάραινε αρκετά.

Το AVG ήταν πανάλαφρο αλλά διάβασα αρνητικά σχόλια για τις ικανότητες του και το έβγαλα.

Τελικά κατέληξα στο NOD32 που και ελαφρύ είναι ώστε να το "σηκώνει" το (παλιό) pc μου και ικανοποιητικές επιδόσεις έχει (σύμφωνα με κάποια τεστ που είδα). Σε συνδυασμό με το Sygate (επίσης πολύ ελαφρύ), τα Ad-aware, Spyware Eliminator και τον Firefox, μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα.

Δημοσ.

kaspersky antivirus kai kaspersky anti-hacker(firewall) oti kalitero gia tin prostasia tou pc...to norton antivirus sucks!

kai gia osous lene peri kathisterisis tou pc pistevo pos exoun adiko..nai men iparxi mia poli mikri kathisterisi alla ine protimoteri apo ton kindino na kolliso io!

Δημοσ.
Δεύτερο?

Δυο antivirus ταυτοχρονα? Και παιζει καλα το Pc?

Πάντως πηγαίνει πιο γρήγορα απ'όταν έιχα μόνο Νορτον!!!!!!

Α και εκτός από τα AV έχω κοτσάρει και ένα firewall (Sygate) από πάνω!!

Καλά πάει πάντως, κουνιέται, αν και δεν περιμένω και πολλά καθώς είναι αρκετά παλιό το μηχάνημα, απλώς έχω μια πώρωση με τα AV και μου αρέσει να δοκιμάζω όλα τα προγράμματα

Δημοσ.

1 pshfo se kaspersky k apo mena, giati eixa to avast k trellathika otan evala to kaspersky k vrhke 13 ious pou de tous eixe myristei kan to avast + a2 personal (a-squared, programma eidika gia trojans ) pou mou vrhke allon 1n pou oute to kaspersky den evriske. dokimaste to!

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...