Προς το περιεχόμενο

Ποιας εταιρείας antivirus χρησιμοποιείται ?

EXARXEIA_CITY

Ποιας εταιρείας antivirus χρησιμοποιείται ?  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιας εταιρείας antivirus χρησιμοποιείται ?

• Kaspersky
      48
    • Norton
      32
    • McAfee
      16
    • F-Secure
      4
    • Panda
      5
    • Nod32
      17
    • AVG
      8
    • F-Prot
      0
    • BitDefender
      4
    • AVK
      0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kala den mou lete giati tosa periodika opos to PC MAGAZINE vgazoun korifeo to NORTON 2005???

Apo oti exo katalavei sigkrinoun 3-4 poly gnosta antivirus kai etsi vgainei nikitis o norton. Den einai omos mono auta.

Αν δεχόμουν να πληρώνω θα έλεγα NOD32.

Aλλα δεν πληρώνω για τίποτα, και βαρέθηκα να ψαχνω κλειδιά και κλεπτοενημερώσεις

Ego pali den plirono gia to NOD32 alla vrika ton tropo na adiaforo gia ta keys :P
Δημοσ.

Einai poly elafry kai exei eksairetiko sistima anixneysis ion

Eset's NOD32 Antivirus remains the only product in the world that has not missed a single In the Wild virus in any of the prominent Virus Bulletin tests it had been submitted to, since May 1998!

"With its usual admirable performance, NOD32 once again leaves little room for comment and achieves its latest VB 100% award with predictable ease.", commented Virus Bulletin in its February edition granting Eset's antivirus its record 30th Virus Bulletin 100% Award. To learn more on Virus Bulletin tests and comparative results click here

------------

"NOD32 combines excellent detection of known viruses with powerful heuristic scanning for unknown viruses"

PC Magazine, November 2004

-----------

Although NOD32 lacks the high-profile name of Norton or McAfee, the program itself is every bit as good as them and in many ways, it's better."

To read the full review, click here.

NOD32 - Editor's choice in PC Utilities

Δημοσ.

Norton γιατί μέχρι τώρα έχει κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Ευκολοπλήρωτος (με κάρτα)

Κρατάει ένα χρόνο και δεν κλατάρει σε ένα δύο μήνες και άντε πάλι ψάξιμο.

Αμα λάχει βαστάει και έναν αιώνα. Αλλά θα ψωνίσω και πάλι τον καινούργιο που θα βγεί γιατί εγώ είμαι καλός πελάτης. :-P

Τώρα και αν δεν βρεί και όλους τους γιούς δεν πειράζει .

Εγώ για την κόρη πάω :grin:

Θα ήθελα και εγώ να μην έχω τίποτα όπως κάποιοι άλλοι αλλά !!!!!!!!!!!

Πως να γίνει κάτι τέτοιο αφού ξέρω ότι η επόμενη σελίδα που θα ανοίξω είναι γεμάτη γιούς;

Θα μου πείτε αφού το ξέρω να μην την ανοίξω.

Πρίτς !!! :) :? Βρε θα την ανοίξω και ας έχει και δέκα κόρες μέσα.

Δημοσ.
Το Kaspersky πάντως δεν κλατάρει στους 2 μήνες...

Το είχα βάλει μετά από ένα φορμάτ εδώ και ένα χρόνο για δοκιμή. :neutral:

Πρώτη φορά είδα το σύστημα μου να σέρνεται έτσι.

Και καλά το σύρσιμο άντε σιγά σιγά να το απόφευγα.

Μετά την εγκατάστασή του τα μισά προγράμματα δεν δούλευαν.

Ηρθε, είδε, έφυγε. !!!!!!!!!! :-P

Το ίδιο και το F-secure..... ούστ απο δω. :grin:

Και επειδή ο χρόνος μας είναι λίγος και πολύτιμος για να κάνουμε μια ζωή πειράματα. Νorton. :wink:

Είμαι σχεδόν ένα χρόνο τώρα με τον norton πρώτα 2004 και μετά 2005 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα ή να μου δώσει κάποια σημάδια ότι δεν κάνει καλά την δουλειά του και να πρέπει να αλλάξω.

Δημοσ.

Ηρθε' date=' [b']είδε[/b], έφυγε. !!!!!!!!!! :-P

Και επειδή ο χρόνος μας είναι λίγος και πολύτιμος για να κάνουμε μια ζωή πειράματα. Νorton. :wink:

Είμαι σχεδόν ένα χρόνο τώρα με τον norton πρώτα 2004 και μετά 2005 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα ή να μου δώσει κάποια σημάδια ότι δεν κάνει καλά την δουλειά του και να πρέπει να αλλάξω.

Ποιο το Kaspersky?!?!? Σερνεται το πισι??? Ε οχι δα ρε φιλε.

Απο τοτε που το εβαλα ειναι που ησυχασα και το Πισι μου δε σερνεται.

Το 2005 πως σου φαινεται ελαφρυ?

Δημοσ.

evansdimo, Μην σου φαίνεται περίεργο αυτό. Ναι το kaspersky έσερνε το pc.

Oσο για το 2005 ναι μεν είναι λιγάκι βαρύ αλλά όχι δεν έχω αυτό που λέμε «σύρσιμο»

Ούτε προβλήματα στο να μην ανοίγουν τα μισά προγράμματα λόγο του antivirus.

Δεν κοιτάζω να χρησιμοποιήσω το καλύτερο αλλά αυτό που δεν θα διαλύσει το pc μου έστω και αν είναι στην 10η θέση. Και αυτό το έκανε ο norton αλλά και το mcAfee που είχα παλιότερα.

Αυτό βέβαια ισχύει για το σύστημα μου. Σε άλλα όπως το δικό σου ας πούμε ισχύουν τα ανάποδα. Και σε άλλη συζήτηση για antivirus το ίδιο αποτέλεσμα είχε βγεί.

Δεν δουλεύουν όλα τα προγράμματα σε όλους τέλεια. :?

Δημοσ.

Παντως εγω που το εχω (εκδοση personal 5) εχω παρατηρησει τεραστιες διαφορες με το pc σε σχεση με το 2005 που εχω δοκιμασει. Πολυ βαρυ ρε φιλε και ας εχω P4...

Εσυ τι μηχανημα εχεις? Ποια εκδοση του kaspersky δοκιμασες?

Δημοσ.

Ηρθε' date=' [b']είδε[/b], έφυγε. !!!!!!!!!! :-P

Norton rulez yeah baby!!! Είχα να κάνω κάνα 8μηνο format, και με το που έκανα uninstall to 2004, το pc crashed μια και καλή... φυσικά ούτε λόγος για το τι σου αφήνει στη registry και δεν μπορείς να βάλεις άλλο antivirus. Σύρσιμο είπες??? Πιο βαρύ AV πιστεύω ότι δεν υπάρχει.... κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η κοροιδία και με τα περιοδικά που το βγάζουν και καλύτερο... μη χέσω... :?

Kaspersky ladies and gentlemen, βρήκα την ησυχία μου επιτέλους, πιο ελαφρύ και από πούπουλο ;-).

Δημοσ.

Και εγω ειχα παλια norton και φυσικα αν τολμησεις και το κανεις απεγκατασταση σου αφηνει τοσο σκουπιδι στη registry που ειναι αδυνατον να βαλεις (ευκολα) αλλο antivirus.Ντροπη στη symantec.

Τωρα με kaspersky βρηκα την ησυχια μου. Βρηκε καμια 15αρια ιους που το norton ουτε τους μυριστηκε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...