andrip Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Λοιπόν έχω φτιάξει (καλα όχι τελείως...) ένα site σε php. Όλα ωραία και καλα, ξέρετε φόρμες, βάσεις και κολκύθια τούμπανα. Εχω και κάτι textfield που τα χρησιμοποιώ για να ψάχνω σε βάσεις. Επειδή τα textfield αυτά είναι τεράστια για τη σελίδα, πως στο καλό μπορώ να μικρύνω το μέγεθός τους; Πχ όπως στο site του e-shop? όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι μικρό το μέγεθος! Αυτό το πιθανότερο είναι να γίνεται με CSS αλλα δεν έχω βρεί τίποτα και έχω τρελαθεί... αν κάποιος ξέρει πως γίνεται ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΖΖΖ....
HaPagan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Βασικά , μπορείς να μπεις στο frontpage να τροποποιήσεις κάποιο πεδίο και μετά πήγαινε στον κώδικα να δεις πως το έχει τροποποιήσει . Εγώ αυτό κάνω συνήθως ...
Gigenis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 ><input type="text" name="onoma" style="HEIGHT: 15px; WIDTH: 100px"> Τώρα αν θέλεις να αλλάξεις και την εμφάνιση θα πρέπει να μπλέξεις με CSS
andrip Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 βασικά ναι Gigenis αυτό ήταν. Εγώ έβαζα κατευεθείαν height=15px και δε μου το έπιανε προφανώς. Θενκς και σε συνδυασμό με το font-size (για να μην τρωει τα γράμματα), γίνεται αυτό που θέλω... και παλι θενκς
Gigenis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Αν θέλεις να το μορφοποιήσεις περισσότερο τότε βάλε ανάμεσα στα Head ><style type="text/css"> <!-- .textfield { border: 1px solid #FFFFFF; height: 15px; width: 150px; font-family: Arial; font-size: 12px; font-weight: bold; } --> </style> Και στο textfield ><input name="onoma" type="text" class="textfield">
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.