Προς το περιεχόμενο

Acer epektasi egiisis erotisis....

axpnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epidi skeftome na paro laptop acer skeftome ke tin epektasi egiisis.to checkara se kapio e-shop ke ida oti eixe dio idon.

i erotisi mou eine i exis an tin agoraso to service tha ginete apo ellada i ektos elladasstin periptosi pu pulai epektasi egiisis to magazi apo opou tha paro to laptop tha sinexisi na eine o endiamesos sto service?

dld otan xalai to pigeno sto magazi ke to stelnun stin adiprosopia i tha to stelno ego kateuthian?

Euxaristo

Δημοσ.

Το στέλνεις εσύ κατευθείαν. Άλλώστε αυτό μάλλον είναι καλύτερο γιατί αν μεσολαβήσει το μαγαζί θα αργήσει περισσότερο η όλη διαδικασία.

Δημοσ.
Epidi skeftome na paro laptop acer skeftome ke tin epektasi egiisis.to checkara se kapio e-shop ke ida oti eixe dio idon.

i erotisi mou eine i exis an tin agoraso to service tha ginete apo ellada i ektos elladasstin periptosi pu pulai epektasi egiisis to magazi apo opou tha paro to laptop tha sinexisi na eine o endiamesos sto service?

dld otan xalai to pigeno sto magazi ke to stelnun stin adiprosopia i tha to stelno ego kateuthian?

Euxaristo

Φίλε με την εγγύηση της acer υπάρχει το εξής πρόβλημα, κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποιο είναι το επίσημο service της στην Ελλάδα. ΄Παλαιότερα ήταν η alman και όλα ok. Έχω ακούσει ότι πλέον τα στέλνουνε Ιταλία ( Όχι απαραίτητα κακό αλλά καθυστερεί ) ότι τα αναλαμβάνει τώρα μια άλλη εταιρία και διάφορα άλλα που δεν γνωρίζω ακριβώς ποια είναι αλήθεια και ποια όχι.

Ρώτα στο μαγαζί που έχεις σκοπό να το αγοράσεις να σου πουν και αυτοί.

Πάντως για άλλη μια φορά το λέω ( το έχω γράψει σε πολλά posts ) ότι τα acer σε θέμα ποιότητας υστερούν πολύ. Έχω δουλέψει και με τέτοιο το 1711 συγκεκριμένα και κάτι ξέρω..Ακόμα αν είναι να πάρεις ένα και να πληρώσεις και επέκταση πάρε καλύτερα κανα άλλο που να έχει δυο χρόνια απο την ίδια την εταιρεία και αν ταξιδεύεις προτίμησε international εγγύηση.

:grin:

Δημοσ.

Πάρε την ακριβή... Σε περίπτωση πτώσης σου καλύπτει και μέρος των εξόδων αντικατάστασης πχ οθόνης κλπ κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...