Προς το περιεχόμενο

Kαταστημα που να εχει επωνυμο EPS12v;

littlelouievegos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο Hacshop.

PSU Enermax 550W αρκούν?

Ναι ειναι το μονο που εχω δει και εγω και η τιμη του ειναι ολιγον τσουχτερη παρα τα πολυ καλα χαρακτηριστικα του.

Ξερει κανεις ποσο δινει συνολικα στην +12V? Αν και ειναι το μονο που εχω δει και εχει εγκριση για dual cpu

Εχει δει κανεις κανα ΑΝΤΕC 550 EPS;

Δημοσ.

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Mindsoft ΕΧΕΙ Antec True Power 550 Eps12 ΜΕ 36Α ΚΑΙ ΤΙΜΗ 180 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΤΟ Enermax ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΜΠΕΡ ΤΩΝ 12v ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ 12v ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ 12v ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ.

Δημοσ.
ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Mindsoft ΕΧΕΙ Antec True Power 550 Eps12 ΜΕ 36Α ΚΑΙ ΤΙΜΗ 180 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΤΟ Enermax ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΜΠΕΡ ΤΩΝ 12v ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ 12v ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ 12v ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ.

Οκ Vortex thx αλλα προς το παρον πηγα με το Neopower480W,παροτι ειναι dual rail. Για τα σημερινα δεδομενα το dual rail ειναι μια χαρα και ισως πιο πρακτικο.

Ξερω τι παιζει και πιθανα προβληματα που μπορεις να αντιμετωπισεις στο μελλον με dual cpus ,για αυτο ζητησα με ενα rail, αν ηταν να παρω ενα high end psu.

Αποφασισα να μην τα σκασω απο τωρα για EPS γιατι στο μελλον θα βγουν και ποιοτικοτερα και πληθεστερα psus για τον σκοπο αυτο (dual cpus)

Thx anyway

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...