Προς το περιεχόμενο

pou8ena stin lista melwn

Devilblaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση σ'αυτο .

Τι γινεται με οσους εχουν 0 αριθμο μυνηματων ?

Εχω ενα φιλο που εχει 0 μυνηματα και τον εψαχνα προχτες μεσω της αναζητησης μελων αλλα καθε φορα μου βγαζει το εξης μυνημα

'' Μας συγχωρείτε - Δε βρέθηκαν λέξεις που να ταιριάζουν.

Παρακαλώ δοκιμάστε με κάποιους άλλους όρους αναζήτητησης.''

Δημοσ.

Shadowthief δεν εχει σχεση η ερωτηση μου με την λιστα των χρηστων αλλα με το οτι δεν υπαρχει σαν λεξη -μελος οταν κανω αναζητηση .

Δημοσ.

Nαι το κατάλαβα Paschalia αυτό που λες. Απλά εγώ σου λέω ότι δε θα τον βρείς με search εφόσον αφενός δεν έχει δημοσιεύσει 100 μηνύματα (άρα δε φαίνεται στα μέλη) και αφετέρου αφού δεν έχει κανένα μήνυμα δημοσιευμένο δε μπορείς να τον βρείς ούτε μέσω μηνυμάτων. Ελπίζω να κατάλαβες τι λεω...Εγώ πάλι οχι:( @Predator : Κι εγώ αυτή την απορία έχω. Δλδ μέλη είναι μόνο όσοι έχουν post-άρει 100 μηνύματα?!?!?

Δημοσ.

Ούτε επισκέπτες ούτε τίποτα άλλο πέρα από κανονικά μέλη. Ο μόνος λόγος που έχει μπεί αυτό το όριο για την εμφάνιση στη λίστα έχει να κάνει με τη διαχείριση πόρων του server και τη καλύτερη λειτουργία του. Μη ξεχνάτε ότι η βάση της Insomnia είναι αρκετά μεγάλη και κάθε αναζήτηση σε αυτή είναι μια "βαριά" διαδικασία. Μελλοντικά θα βγεί αυτό το όριο.

Δημοσ.

Κάτω-κάτω εκεί που λέει ότι υπάρχουν χ εγγεγραμενα μέλη στο insomnia είναι προφανώς όλα τα μέλη κι όχι μόνο όσοι έχουν πάνω από 100 posts σωστά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...