rafraf24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μπορει για τα πιο μικρα μοντελα της acer οντως να εχει ριξει λιγο την ποιοτητα χαρην της τιμης, αλλα το συγκεκριμενο που εχω εγω μπορω να πω οτι με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο για τους εξης λογους: 1) Εχει πολυ καλη ποιοτητα, μου αφηνει αισθηση στιβαρης και γερης κατασκευης. 2) Η οθονη του ειναι πολυ φωτεινη και εχει πολυ καλο μαυρο, και αρκετα μεγαλη γωνια θεασης για φορητο. 3) Ειναι γρηγορο, παιζει ανετα παιχνιδια τελευταιας γενιας και τρεχει χωρις προβλημα βαριες εφαρμογες. 4) Ειναι αναβαθμισιμο, μπορει να αλλαξει μνημη, σκληρος και cpu ανετα. Εχει βεβαια και τα μειονεκτηματα του. 1) Δουλευει συνεχως ο ανεμιστηρας (Νομιζω λογικο μιας και εχει desktop cpu) 2) Εχει χαμηλη αυτονομια. Κατα τα αλλα οι προηγουμενες σειρες aspire της acer, και κυριως τα φθηνα μοντελα οντως δεν ειχαν καλη ποιοτητα, αλλα τα τωρινα μοντελα της εχουν φτιαξει πολυ, και ειδικα τα ακριβα ειναι πολυ καλης κατασκευης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Κατα τα αλλα οι προηγουμενες σειρες aspire της acer, και κυριως τα φθηνα μοντελα οντως δεν ειχαν καλη ποιοτητα, αλλα τα τωρινα μοντελα της εχουν φτιαξει πολυ, και ειδικα τα ακριβα ειναι πολυ καλης κατασκευης. Δεν νομίζω ότι αυτό που προτείνει ο φίλος να είναι απο τα ακριβά... ¨οντως το δικό σου είναι απο την καλή σειρά της acer και δεν το έχω ποτέ πιάσει οπότε πάσο. Αλλά όχι και τα acer καλύτερα απο τα toshiba :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafraf24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Κατα τα αλλα οι προηγουμενες σειρες aspire της acer, και κυριως τα φθηνα μοντελα οντως δεν ειχαν καλη ποιοτητα, αλλα τα τωρινα μοντελα της εχουν φτιαξει πολυ, και ειδικα τα ακριβα ειναι πολυ καλης κατασκευης. Δεν νομίζω ότι αυτό που προτείνει ο φίλος να είναι απο τα ακριβά... ¨οντως το δικό σου είναι απο την καλή σειρά της acer και δεν το έχω ποτέ πιάσει οπότε πάσο. Αλλά όχι και τα acer καλύτερα απο τα toshiba :neutral: Οχι, δεν ειπα οτι τα acer σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι καλυτερα απο τα toshiba, αλλα σιγουρα οχι η μερα με την νυχτα. Προσωπικα δεν ειδα καποια τρελη διαφορα. Μου ειχαν φερει να τσεκαρω ενα toshiba απο τα ακριβα και περιμενα να δω κορυφαια ποιοτητα, αλλα δεν διαπιστωσα κατι τετοιο. Περιμενα πολυ περισσοτερα, αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες. Τωρα βεβαια αν παρεις ενα toshiba qosmio που εχουν 3500 ευρω εεε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 [ Τωρα βεβαια αν παρεις ενα toshiba qosmio που εχουν 3500 ευρω εεε... Φίλε έπεσες στην περίπτωση....Qosmio έχω τώρα και ένα amilo 1630... Πάντως και πα΄λιότερα που είχα satellite ήταν κορυφή...άπαιχτο!! Όσον αφορά το σέρβις της acer τελικά ποια εταιρεία τα αναλαμβάνει τώρα ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 toshiba και πάλι toshiba...και δώρο ένα acer! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafraf24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Φιλε, ξερεις γιατι τα toshiba qosmio g10 - 105 εχει 3890 ευρω??? (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=231235&Merchant_Id=1&sts_cid=3), Δεν βλεπω να εχει κατι εξωπραγματικο σαν hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Φιλε, ξερεις γιατι τα toshiba qosmio g10 - 105 εχει 3890 ευρω??? (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=231235&Merchant_Id=1&sts_cid=3)[/url'], Δεν βλεπω να εχει κατι εξωπραγματικο σαν hardware. Τι να σου πω εγώ το είχα πάρει 2700 και με αυτά που έχει τα δικαιολογεί απόλυτα τα φράγκα που είχα δώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 toshiba και πάλι toshiba...και δώρο ένα acer! Κάτι τέτοιο.. :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.