axpnet Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LAPTOP ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ. 1) Fujitsu-Siemens AMILO D 7850 CPU: P4 3.2 GHZ 533 FSB H.T. RAM: 512 Hdd: 60 GB DVD-R VGA:ATI RADEON 9200 64 MB 1xIEE1394 5xUSB 2.0 ports 1xS-video LAN+Modem ke ta lipa... 2) Acer Aspire 1682 WLMi CPU : Pentium M 1.6 GHZ 400FSB RAM : 512 Hdd : 40 GB DVD-R VGA : ATI RADEON 9700 64 MB Wireless 3xUSB 2.0 ports 1xS-video LAN+Modem ke ta lipa... ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ.... ΤΟ LAPTOP ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ "ΤΡΑΒΑΕΙ" ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ DESKTOP-REPLACEMENT ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 3D GAME. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafraf24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Προτεινω ανεπιφυλακτα το acer για αυτους τους λογους: 1) Χρησιμοποιει centrino τεχνολογια, που σημαινει μεγαλη αυτονομια, σε σχεση με το fujitsu που επειδη εχει desktop cpu η αυτονομια του ειναι οχι πανω απο 1 ωρα. 2) Εχει πολυ καλυτερη καρτα γραφικων, θα παιζεις ανετα τα τελευταια παιχνιδια σε αναλυση 1024*768 (Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια μιας και ειχα το ιδιο laptop) 3) Ειναι πιο ελαφρυ και λεπτο, και πιο ομορφο. Χτυπα το acer χωρις δευτερη σκεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LAPTOP ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ. 1) Fujitsu-Siemens AMILO D 7850 2) Acer Aspire 1682 WLMi ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ.... ΤΟ LAPTOP ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ "ΤΡΑΒΑΕΙ" ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ DESKTOP-REPLACEMENT ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 3D GAME. Ούτε το ένα ούτε το άλλο! Το πρώτο γιατί είναι η μεγαλύτερη πατάτα της siemens και το άλλο γιατί είναι acer! Τσέκαρε εδώ λίγο: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=752&catid=19 http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=496876 http://openmind.gr/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=810&osCsid=fa25cef9ff180b4f04ee19b1effbdb9a http://openmind.gr/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=826&osCsid=fa25cef9ff180b4f04ee19b1effbdb9a http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=96 http://openmind.gr/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=831&osCsid=fa25cef9ff180b4f04ee19b1effbdb9a Το μαγαζί που θα το πάρεις είναι δική σου επιλογή τα links είναι απλά για να δεις κάποια μοντέλα Δεν μας είπες και πόσα χρήματα διαθέτεις :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manowar13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Xtypa to acer einai koryfeo.h 9700 paizei oti paixnidi kykloforei.. Gia fujitsu an thes pare kana klimatistiko Ta montela pou edwse o filos einai safos kalitera alla exoun kai 1.5 fora tin timh tou acer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Xtypa to acer einai koryfeo.h 9700 paizei oti paixnidi kykloforei.. Gia fujitsu an thes pare kana klimatistikoTa montela pou edwse o filos einai safos kalitera alla exoun kai 1.5 fora tin timh tou acer Kai thn diplh eggyhsh, kai service Ellada oxi Italia na kaneis ena mhna na to pareis piso, kai kalyterh poiothta, kai pio omorfa einai.... :grin: Oti plhroseis pairneis my friend :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 to mono pou 8elo na enimeroso einai pos to sasi tou fujitsu kiklofori peripou 2 xronia!safos ginontai diafores veltiosis.episis apo prosopiki ebiria pou exo ka8imerina me pola forita leo pos ta fujitsu pasxoun sta drive tous. ta acer an 8imame kala kikofori stin eliniki agora apo to xristougeno kai exi pai kala se polisis.kanena provlima kanena parapono. telos to fujitsu dini 2 xronia egiisi eno to acer 1.sas gnorizo vevea tin iparxi tis epektasis egiisis sta acer pou me 210 euro kanis 1+2 xronia epektasi i opia kalipti kai tin periptosi pou to forito sou pesi apo ta xeria kai komatiasti!!!!!!! telos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axpnet Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 vasika ti pezi me tin acer?den exi kalo service? giati vrika ena akoma laptop stin idia timi me to fujitsu alla den xero posa xronia eggiisi exi.pados to fujitsu exi dio eki pu rotisa. Acer Aspire 1692 WLMi Pentium M 1,73 GHz / 522 FSB 512 RAM 80 GB ATA-100 DVD-R ATI MOBILITY RADEON X600 128 MB 1000Mbps Ethernet Wireless i dispistia mou eine sto Pentium Mobile mipos den travai ta games eno ta kanonika travane...episis se auto to forito epidi i karta VGA einai MOBILITY metrai stis apodosis sta pexnidia?(isos pio periorismenes?) Den boro na diatheso pano apo 1400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axpnet Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 telika katelixa sto Acer Aspire 1692 WLMi se kamia bdomada to xtipao elpizo na min alaxo gnomi ke na mou bgi kalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 telika katelixa sto Acer Aspire 1692 WLMise kamia bdomada to xtipao elpizo na min alaxo gnomi ke na mou bgi kalo Κοίτα φίλε αν πάρεις acer χωρίς να έχεις δουλέψει σε άλλο laptop θα ικανοποιηθείς γιατί είναι value for money. Αν τώρα έχεις δουλέψει και με άλλα δεν θα το κοιτούσες καν... :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Xtypa to acer einai koryfeo.h 9700 paizei oti paixnidi kykloforei.. Gia fujitsu an thes pare kana klimatistikoTa montela pou edwse o filos einai safos kalitera alla exoun kai 1.5 fora tin timh tou acer Φίλε έχεις δουλέψει με siemens και το λες ή απλά έτσι έχεις ακούσει? Γιατί εγώ που έχω αλλάξει 2 siemens είμαι πολύ ευχαριστημένος. No offense φυσικά.. :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axpnet Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 laptopmaniac eixes pote acer ke isoun apogoiteumenos?se rotao epidi den ta eskasa akoma ta fraga an ke klino pros to acer...1692 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 laptopmaniac eixes pote acer ke isoun apogoiteumenos?se rotao epidi den ta eskasa akoma ta fraga an ke klino pros to acer...1692 Είχα την πατάτα το 1711 ένα τρίμηνο και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που το αγόρασα... Δεν έπερνα καλύτερα το ταξιδιωτικό σετ της samsonite? Ποιο μικρό ήταν! Κακές εμπειρίες έχω απο την ποιότητα τους αλλά και απο το service, ένα μήνα να μου αλλάξουν το ελλατωματικό mobo και 20!!! μέρες να μου αλλάξουν το δίσκο που χτύπησε 5!!! μέρες μετά την αλλαγή του mobo! Ξαναλέω όποιος δεν έχει δουλέψει και με άλλα φορητά δεν θα τον πειράξει η ποιότητα του acer, όποιος έχει δουλέψει με sony, toshiba, siemens, hp θα αλλάξει γνώμη με το που θα ανοίξει το καπάκι και θα πατήσει το πρώτο πλήκτρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Η ποιότητα τους είναι με την σειρά που τα ανέφερα και ξέχασα τα ibm που είναι επίσης καταπληκτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafraf24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Είχα την πατάτα το 1711 ένα τρίμηνο και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που το αγόρασα...Δεν έπερνα καλύτερα το ταξιδιωτικό σετ της samsonite? Ποιο μικρό ήταν! Κακές εμπειρίες έχω απο την ποιότητα τους αλλά και απο το service' date=' ένα μήνα να μου αλλάξουν το ελλατωματικό mobo και 20!!! μέρες να μου αλλάξουν το δίσκο που χτύπησε 5!!! μέρες μετά την αλλαγή του mobo! Ξαναλέω όποιος δεν έχει δουλέψει και με άλλα φορητά δεν θα τον πειράξει η ποιότητα του acer, όποιος έχει δουλέψει με sony, toshiba, siemens, hp θα αλλάξει γνώμη με το που θα ανοίξει το καπάκι και θα πατήσει το πρώτο πλήκτρο![/quote'] Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω λιγο. Εχω δουλεψει κορυφαια μοντελα της toshiba καθως και hp αρκετες φορες, και τωρα εχω ενα acer aspire 1804wsmi Και πραγματικα η ποιοτητα του συγκεκριμενου laptop αν οχι κορυφαια ειναι σιγουρα πολυ καλη, στιβαρη κατασκευη, ανθεκτικο, και πολυ καλη αισθηση στα πληκτρα. Δεν ειδα κατι που να με χαλασει σε σχεση με τα πιο επωνυμα που εχω δουλεψει. Δουλευα ενα μοντελο της toshiba και μπορω να πω πως δεν με ικανοποιησε τοσο η ποιοτητα κατασκευης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δουλευα ενα μοντελο της toshiba και μπορω να πω πως δεν με ικανοποιησε τοσο η ποιοτητα κατασκευης. Φίλε αν σε ικανοποίησε το Acer και όχι το toshiba απο θέμα ποιότητας τότε πάσο...Ίσως είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που το λέει αυτό! Ρίξε μια ματιά σε ξένα forum και θα καταλάβεις τι γνώμη έχουν εκεί για τα acer σε θέμα ποιότητας πάντα Value for money κορυφαίο πάντως οφείλω να το παραδεχθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.